Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Říkají si holky vše?

Od: orlandooxford odpovědí: 2 změna:

Dobrý večer,

mám takovou story. Před X měsíci jsem se seznámil s holkou a bylo to skvěle, jako kdyby ihned fungovala chemie, bavili jsme dobře, rozuměli jsme si. Byla tam naklonost z její strany. No ale pak mi řekla, že tlačím na pilu, že me má ráda spis jako brachu, tak jsem to nechal byt. Věděl jsem, že to nemá cenu, lepší bude jít o dum dal. Byl jsem moc vtipnej a básničky na holky asi nefungují, ji to imponovalo ale pak jsem asi klesl do friendzone, bylo toho moc.

Vyhledl jsem si jednu krásnou slečnu, shodou okolností ve stánku, kde pracuje ta predesla, obě tam chodi na brigádu. Nutno dodat, že jsem věděl, že ta předešlá tam pracuje, ale nikdy jsme se tam nepotkali ani neviděli. Můj nový objev jsem oslovil ale neúspěšně, nechtěla mi dát na sebe kontakt. Tak jsem to nechal byt.

Jeden den jsem sel kolem a byly tam zrovna obě dvě. Tak jsem tu "moji" z dálky zdravil a maval jsem jak drak a ona se culila a taky zdravila a mavala. O 14 dni později jsem sel opet kolem a byl tam muj objev sám, tak jsem ji zkusil oslovit a světe div se, bavila se a dokonce mi dala kontakt, že někam půjdeme. Koukal jsem jak tele na novy vrata. Zajímalo by me, jestli dostala nějaký reference od te druhé, které ji přesvědčili, čekal bych, že to bude mit opačný efekt.

Zajímalo by me, co všechno si holky řeknou. Jestli se připadne bavili spolu, tak musím byt sám sebou ale nepoužívat stejnou taktiku, jestli se spolu nějak vic baví, určite budou srovnavat ale nevím. S tou novou si jen pisu zatim ale přijde mi hodna nebo minimalne me strasne hezky oslovuje.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

1x
To víte, že si o vás povídaly. Vemte zpátečku, budete za blbouna, je to jen zkouška na vás.
Příště u jiné dívky buďte sám sebou a nepoužívejte ohrané taktiky.

ltz
hodnocení

0x
Kluci kamarádi si také hodně řeknou. A holky rovněž tak. Ještě i více vše probírají.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]