Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak ji oslovit

Od: tomas6 odpovědí: 3 změna:
Chtěl bych se prosím zeptat, jak mám oslovit holku, která se jmenuje Natálie? Vím, že kamarádky jí říkají Natálko, ale nevím, zda takto ji oslovovat ode mě (od kluka) je vhodné? Chtěl bych ji oslovit, protože, když si píšem, tak ona mě také vždycky osloví, jenže já právě nevím, zda by ji třeba Natko, Naty nebo Natálko neurazilo. A je mi to takové trapné se jí na to ptát.
Diky.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

0x

Ahoj Natálie, jak Ti mám říkat?

hodnocení

0x

Mně se líbí Natálka. Je to takové jemné, hezké. Naty určitě ne. Připomíná mi to třeba: NA TY, TADY TO MÁŠ A UŽ NEOTRAVUJ. :-D Jaga.

ltz
hodnocení

0x
Na oslovení Natalko je zvyklá, tak i od vás by takové oslovení, jako od kluka, bylo milé.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]