Nejste přihlášen/a.
Jde mi o postavu jménem Cofí,černého obra,který byl odsouzen za dvojnasobnou vraždu a znásilnění k trestu smrti.
Myslím,že to neudělal,ale nevím zda to ve filmu bylo nakonec dokázáno,protože jsem usnula.
Víte někdo jak to probíhalo?
Děkuji.
0x
Už je to pár let co jsem to viděl...
Jeden ze spoluvězňů si choval myšku a ten zlý dozorce ji zašlápl. Cofi si ji nechá podat a vrátí ji k životu. Dozorci jsou v šoku a Cofi řekne postavě Toma Hankse (pokud se nepletu), že stejně to bylo s tou holčičkou kvůli jejíž vraždě ho odsoudili. Našel ji a snažil se ji přivést k životu. Už nevím, jestli na to neměl dost síly, nebo ji našel pozdě. Nu nepovedlo se a našli ho, jak ji drží v náručí, obvinili a odsoudili. Dozorci chtějí přesvědčit ředitele věznice, který má nemocnou manželku. Odvezou Cofiho k němu domů a on ji vyléčí. Bohužel nemají páky na to, aby přesvědčili soud o tom, že to Cofi neudělal a ten nakonec skončí na popravišti.
Přála jsem si,aby to dopadlo jinak,protože Cofi ty dvě holčičky nezabil.( Ony byly dvě).
Ale tak to chodí.. já vím.
Osobně mě ten film zaujal tím,že dozorci v tomhle kriminale byli slušní lidé,chovali se lidsky k těm zlocincům a to se jen tak nevidí.. převládají filmy,kde vládne násilí mezi vězni i mezi personalem,jsou tam zaměstnáni často psychopati.
Přála jsem si,aby to dopadlo jinak,protože Cofi ty dvě holčičky nezabil.( Ony byly dvě).
Ale tak to chodí.. já vím.
Osobně mě ten film zaujal tím,že dozorci v tomhle kriminale byli slušní lidé,chovali se lidsky k těm zlocincům a to se jen tak nevidí.. převládají filmy,kde vládne násilí mezi vězni i mezi personalem,jsou to často psychopati.
0x
A neni jednoduzsi to nekd dokoukat?
) Treba tady - o2tv.cz/... nebo jinde.
Pokud si pamatuji, tak Kofi (jako kafe) jim pri jeho poprave myslim zkratuje elektriku - takze ho popravuji na nekolikrat. Dobry nesmysl.
Btw Zelena Mile i útěk z Šošengu maji stejneho autora predlohy (Stephen King). Jsou to fantaskni romanticke pohadky napsane tak, aby to byl dojak.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.