Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak má vypadat odpověď od muže na seznamce, která ženy zaujme?

Od: smode2 odpovědí: 17 změna:

Hezké a příjemné sváteční dny všem rádcům i ostatním uživatelům poradte.cz *zdravi*

Můj dotaz směřuje na dívky/ženy: pokud byste se chtěly seznámit na internetové seznamce, měly na ní profil a přišla vám odpověď od muže. Jak by měla taková odpověď vypadat? Samozřejmě je jasné, že jde o vzhled, atd. - ale řekněme že tyto ostatní záležitosti by byly v pořádku. Nezajímají mě obecnosti typu "odpověď od muže by měla být taková a onaká..." a ani jaká by odpověď neměla být a jak by neměla vypadat. Prosím pouze konkrétní odpovědi :)

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

3x

Hlavně, aby byla ta odpověď s humorem, trochu originální a aby napsal stručně a výstižně o sobě, svých zájmech,cílech, život. stylu. Neměly by být v odpovědi hrubky, vulgarismy, neberu ani ufňukané rozvláčné dílko. Nestojím ani o to, aby hlavní náplní odpovědi byly komplimenty.

molly
hodnocení

2x
Záleží na inzerátu té, co hledá. Já jsem to párkrát zkusila a pokaždé jsem psala text s nějakou nadsázkou, narážkou, humorem... A čekala jsem podobně laděnou odpověď. Z odpovědí jako "ahoj, jak se máš" a "ahoj, nechceš si chvíli psát" nikdy nic nebylo. Zato když se někdo chytil a odepsal ve vtipu, tak z toho začala žertovná konverzace, která se následně přenesla v další hovor. Tedy to není jen o tom co odpovídá, ale i o tom, kdo hledá. Když napíšu inzerát Ahoj, jsem Vlasta, je mi 33 a ráda někoho poznám" tak holt musí čekat, že jí někdo odpoví podobně. Tedy nedokážu napsat konkrétní odpověď, pokud nemám konkrétní inzerát. Ale za mě rozhodně s vtipem, bez hrubek a trochu neotřele
smode2
hodnocení

Děkuji Vám Molly :) ještě mě napadá procento použitelných. Obecně se na netu uvádí 10-20% mužů. Myslíte, že to tak nějak na současnost souhlasí? :)

molly
Nejsem nějakej seznamkovej znalec. Je pravda, že mě úroveň odpovědí trochu "vyděsila". Je tedy pravda, že jsem byla v kategorii flirt, ale přesto bylo plno odpovědí přímo nabízejících sex. To mi přijde fakt divné. Na profilech bez fotek, nikdo neví jestli jsem fetka nebo nemám 170kilo, jestli mám zuby, jestli nejsem vyšinutá... Vlastně nechápu, co kdo odpovědí "čau, zašu..me si?" slibuje. Plno odpovědí bylo bohužel od zadaných, kteří rovnou píší že hledají pobavení bez narušení soukromí. Pak jsem měla pár odpovědí asi třeba od hodných kluků, ale absolutně bez nějaké jiskřičky - sranda, vtípek, zkrátka strohé psaní. Ale třeba by z toho někdo něco vykřesal, pro mě to nebylo. Opravdu na nějaké větší psaní a třeba telefonát a následnou schůzku bylo absolutní minimum. Tedy ano, může to odpovídat. Ale třeba jsem moc náročná :)
smode2
hodnocení

Zajímavé. Hlavě "telefonát a následnou schůzku bylo absolutní minimum" je pro mě naprosto nepochopitelné. Když se chci seznámit, tak jediné na co čekám je osobní schúzka (maximálně telefonát předem) :) tam si přece oba definitivně ujasníme, jestli ano nebo ne :)

okolik

Vsaďte na kreativitu a nevšednost. Domnívám se, že dle vašich příspěvků s těmito vlastnostmi nemáte problém.

molly
Já to měla jinak. Musela jsem vědět, že ten člověk není úplný idiot (to se z psaní pozná velmi rychle), také tam musel proběhnout nějaký zájem, zaujetí a po telefonu se poznal dobře i ten smysl pro humor, taková ta nějaká společná nota. Nikdy mě nenapadlo chodit na kafe prakticky s každým, kdo napíše. Na to nemám ani čas a chtěla jsem se vyvarovat nějakých trapno setkání. Ale určitě to každý má jinak. Někdo zase není na to psaní a chce se hned potkat.
okolik

Samosebou nemůže být idiot, to je přece vstupní informace.;)

sony*
hodnocení

2x
Zdravím,tak rozhodně ve své odpovědi ženě zalichoťte,treba pochvalte oči nebo vlasy. Pokud mate domácího mazlíčka,zmiňte se o něm.
Zmiňte také pochvalně šaty,které má na sobě na profilu,že ji neuvěřitelně sluší . položte otázku když by si mohla bez omezení vybrat kde strávit dovolenou - kam by to bylo? A ještě se zeptejte o čem by si vydržela povídat celou noc...
ahoj*

Pokud je to realne hezka zenska, tak pocitej s tim lichocenim, ze ji to pise kazdy druhy... takze tim nezaujmes, musis byt originalni, aby ti vubec odpovedela.

Predstav si peknou babu, ktera je tam na vystavce a predstav si, jake vzkazy dostava... Pokud ji posles tuctovou zpravu, tak ti ani v tom mnozstvi neodpovi.

sony*
Ahoj - pro žádnou ženu není nikdy dost lichotek,slyší je ráda vždy a znovu.
smode2
hodnocení

Sony: děkuji :) možná by bylo dobré zalichotit tam, kde to není obligátní :)

ahoj*

To sice ano, jeji sebevedomi roste a pisatelovo skore klesa.

smode2
hodnocení

Tak hlavně že neklesá pisatelovo konto *slunce*

hodnocení

2x
Nevím, jestli se vejdu do Vašich limitů. Přeci jen každý člověk je jiný. Vy byste měl asi napsat něco z toho, co Vás v inzerátech žen přímo oslovilo. Co je důležité pro Vás, mělo by být důležité i pro Vaši partnerku.
Mne by oslovila odpověď, kdy muž píše, že hledá dlouhodobý vztah. On sám nemá rád konflikty a je klidný, spolehlivý. Není zadlužený (zní to divně, ale finanční gramotnost je důležitá). A i zájmy, pokud jsou, třeba i že rád vaří. Potřebovala bych i informaci, jestli má zájem žít sám a vídat partnerku, nebo žít později spolu.
Naopak vtipnost by mi ukázala, že může jít o muže, který bývá rád středem pozornosti, bude tedy spokojený spíše se svými kamarády někde v hospodě, a dobrou náladu mu pomůže získávat alkohol.
Nejkrásnější lichotka je pro mne úsměv, neznám hezčí. Lichocení slovy se mi nelíbí. Obvykle jde o muže, kteří lichocení již déle trénují, takže jim příliš na hloubce citů nemusí záležet. Bývají povrchnější.
Nelíbí se mi lidé, kteří věčně něco nebo někoho potřebují kritizovat, působí to na mne jako vyhledávání konfliktů. Ono totiž nejde jen o odpověď, ale i o komunikaci. Sebelepší odpověď na inzerát muž třeba zazdí nevhodnou komunikací.
zaseja

Ahoj kami, napsala jsi to celkem dobře, docela rád bych tvůj profil na seznamce viděl, já vždycky reaguji přímo na text inzerátu, a i přes to se mi stalo, že mi jedna dost drze napsala, že jsem oslovil více žen a všem jsem napsal to samé, což ani nejde, když se reaguje na její text a i když by se náhodou podobal, tak si stejně nepamatuju co jsem psal jinde.

Nedá se dát univerzální návod na oslovení, každá žena je jiná, když napíšu, že hledám vážnou známost, tak si já myslím, že je to jasné, ale některé ženy to asi chápou jinak, když žena napíše do profilu: jsem žena, je mi 58, hledám muže a žádný další text, tak nevím, co očekává, jak jí mám oslovit, když ani neukáže fotku, tak přece není vůbec důvod k oslovení.

Největší problém je, že 90% žen neukáže ani fotku, převážně si chtějí jenom psát, na to mají facebook a ne seznamku a z těch zbývajících 10% jich zase 95% ani neodpoví, i kdyby to mělo být jednoduché " hledám něco jiného ", takže opravdu se nedá poradit jak oslovit.

Slova - vážná známost, mají víc významů, vůbec nevím, co si pod tím představí ten druhý. Jak dlouhodobý vztah nebo jaké bydlení si pod tím představí. Zní mi to nepřesně.
Já jsem vdaná, tak jsem psala jen ze zkušeností, jak jsme se bavili s muži v práci a pokud mne někdo chtěl získat, co mi znělo špatně a proč. Profil na seznamce mám pouze pro získání kamaráda na dopisování, je na to rubrika. Jednou jsem do profilu doplnila údaje, tedy věk a své město, bez fotky. Okamžitě mi začaly chodit nabídky na sex. Toho jsem se nejvíc bála. Pak jsem se každému omluvila, že jde o omyl, nechtěla jsem, aby se můj profil někde zobrazoval, obzvláště ve flirtu. Flirt je rubrika pro ty, kteří chtějí nejčastěji jeden sex. Výjimky si přímo píší do inzerátu, že chtějí milenku na delší dobu. Svůj profil jsem okamžitě musela zrušit. Dnes mám nový úplně bez údajů. Kamarád mi občas chybí, tak to řeším takto, virtuálním kamarádem.
Neodepisování na odpovědi je běžné, přijde mi to neseriozní, mrzí mne, že to lidi dělají.
Ono je podle mne i dost lidí, kteří jsou ochotní se rozejít kvůli maličkostem, nebo po konfliktu bez možnosti cokoli vysvětlit. Při psaní došlo k nedorozumění a bylo po psaní, hned. Jakou trpělivost by měl pisatel asi pro svůj vážný vztah. Komunikovat přeci bude podobně i později s partnerkou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]