Nejste přihlášen/a.
Zdarec,potřebuji někomu napsat do vnitřní pošty,ale nevím jak, když dám nick tak mě to řekne,žeto není registrované jméno.
Se nečerti. Když si to po sobě přečteš, na nic ses neptal, tedy těžko radit. Registrovaní mají vedle nicku R v kroužku (když tedy znáš nick z diskuse).
Když vypisuješ do pole "Komu" nick, dává ti to existující nicky na výběr. Nicky registrovaných. Čekal bych, že někdo, kdo je tu tak dlouho jako ty to zná nebo aspoň formuluje otázku na první dobrou.
No právě,dává mi to jenom 8 registrovaných na výběr a to se mi zdá divné.Nejsou tam ani ti co mají nejvíc příspěvkú.
Ale ne. Zobrazí to vždy max. 8 registrovaných rádců, poněvadž @admin to tak má nastavené. Zmáčkneš P a dá ti to 8 rádců, co začínaj Pa..., pokud jako další zmáčkneš E, zobrazí to 8 prvních rádců na Pe..., třetí zmáčkneš T, zobrazí to max. 8 na Pet... atd.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.