Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co na to říkáte?

Od: lenkal odpovědí: 12 změna:

Psala jsem si ohledně jedné práce do školy se svým spolužákem a on se mi zmínil, že se mu o mně zdálo – jak spolu jdem ze školy. Co na to říkáte? Myslíte, že to může být nevinné? *smich*

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

3x

Jde na to zajímavě.:-D Ale možná to nic neznamená. Třeba tomu Vy přikládáte větší důraz, protože to chcete slyšet.

liska5

Kdybys mu nebyla sympatická, tak Ti to neřekne. Šlo mu nejspíš nějak začít komunikaci s Tebou. Možná čekal, že navrhneš někam vyrazit, když už jste ve snu vykročili spolu...:-D

hodnocení

1x

Zeptej se jej.

Zeptej se HO ! Zákmeno JEJ se týká mužského rodu neživotného. (Taky se dá použít jako JEJda)

Stačí se podívat co platí nyní, možné jsou oba tvary: https://prirucka.ujc.cas.cz/?id=on_1

(ale za mě, když jsem chodil do školy, bylo neživé HO a živé JEJ ).

hodnocení

1x

Mně se tuhle zdálo o mém bývalém šéfovi (neviděl jsem ho 45 let). Myslíte, že to něco znamená? Neměl bych ho vyhledat a oznámit mu to (jestli ještě žije)? ;)

hodnocení

0x
Co je na tom? Mě se dnes zdálo věcí..to byste koukali*smich* Zdát jste se mu mohla oblečená a úplně nevinně..Anebo jinak..pokud chcete,tak to s ním proberte;)A třeba se vám dnes bude zdát o něm..

hodnocení

0x

Zdravím,

pokud se vám ten spolužák alespoň trochu zamlouvá, tam mu rozhodně ten sen splňte a z té školy spolu jděte, o nic nejde ne? :)

Přinejmenším, má o vás zřejmě zájem, jinak by to nepsal, ať už je to se snem pravda nebo není..

hodnocení

0x

Sny se nezabývej. Nedávno se mi zdálo o kolegovi z jedné práce, vilném staříkovi, který už asi 8 let není mezi námi. No a co? Také se mi už zdálo, že rukama nabírám - no, jak to napsat? Lejna. Zdálo se mi kdeco, někdy i takové věci, které by mě za bdělého stavu vůbec nenapadly.

Prostě - co se zdá, je jen sen. A nevinné to zaručeně je! *smich* Jaga.

Nedělej z toho žádné závěry. Co se zdá, je jen sen.

Co se zdá, je jen sen.

V pripade, ze se Ti zda o uleveni si na zachode to nemusi vzdy platit.*cteni*

smode2
*smich*snad naposledy někdy v dětství Axusi, ne?*smich*

smode2
hodnocení

0x
Domnívám se, že je to vysoce sexuální :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]