Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvracení tmavě hnědé barvy- z čeho?

Od: daniell odpovědí: 5 změna:
Předem se omlouvám za foto, kdyžtak se nekoukejte. Jen prosím poraďte, muže to být krev? Jsem nemocný už 5 den, asi nějaká viróza, včera večer i dnes jsem si ráno dal kofolu na lačno, poté mangovou presnidavku a na to antibiotika doxyhexal. Udělalo se mi asi po hodině nevolno a vyzvracel jsem trochu stav a pěny, ale zvratky byly zabarvene tmavě, takové dost tmavě hnědé. Lekl jsem se, jestli to nemůže být natravena krev ale pak jsem si uvědomil tu kofolu, muze kofola obarvit zvratky? Nebo to tak funguje jen u stolice s tím obarvenim. Jinak břicho mě nebolelo celou dobu nemoci. Mám zavolat na pohotovost?
Zvracení tmavě hnědé barvy- z čeho?
Zvracení tmavě hnědé barvy- z čeho? #2

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
26.12.22 14:37
hodnocení

0x

Kofola .

liska5

Opravdu Vám na virozu předepsali tetracyklinové antibiotikum? Pokd ho berete, tak s jídlem..Ta přesnídávka byla asi málo a taky kyselá.. Nějaké pečivo k tomu a více zapít. Mléko se u těchto atb nesmí! Kolik Vám je let, že to neřešíte s rodiči?

toutou
hodnocení

0x
I vypité nápoje zbarvují zvratky, to bude ta kofola. Při nevolnosti se doporučuje (vychlazená, po lžičkách) cola a ne kofola. Hodně pijte (vodu, ev. čaj) a jezte jenom lehce - piškoty, pečivo (bílé, třeba rohlíky, housky), později rýži třeba jenom tak s na přírodno udělaným plátkem masa, pokud byste se na maso ještě necítil, dejte si vývar.

etana*
hodnocení

0x
Tak z tohoto jsem se takřka poblila i já ( dnes dva dotazy s fotkami zvratků, to je i na zdravotníka moc), ale fotku sem nedám.
Odpověď na dotaz - krev to nebude, klídek a dieta postačí.
daniell
hodnocení

Takže to opravdu obarví ta kofola?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]