Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
poslední den svátků vánočních se pomalu krátí, sedíme, saháme do misky pro cukroví...
A tak, abychom se nenudili, zeptám se: K čemu se používá dárek, který jsme s dědou dostali k Vánocům? ![]()
Dneska už to vím, ale na Štedrý večer jsme vymýšleli ty nejnepravděpodobnější možnosti a hrozně jsme se tomu nasmáli.
Uhodnete? Hezký zbytek vánočního času přeje Jaga.
Sběrač ořechů a drobného ovoce, na ořechy jsme letos využvali 2. sezonu.Nemusíte se k tomu ohýbat a listí bere minimálně.Je k tomu přípravek, který posadíte na kbelík nebo bednu drátěný košík
otevřete,vysypete a jedete dál
Já dostala na Štědrý den covid. Je to můj úplně první. Přesto je to dárek, který se mi vůbec nehodí..![]()
![]()
To na té kouli jsou drátky? ... ... ...Jinak opravdu covid. Potvrdily dva testy. A je hodně hnusnej!
No jo, na vás , chytré rádce, si prostě ničím jen tak nepřijde. Ano, je to sběrač na ořechy, kaštany, švestky, blumy a další. Užili jsme si s tím legraci. Jeden sypal po koberci ořechy, druhý za ním je "sklízel." Prý se hodí i na pingpongové a golfové míčky.
Zpočátku jsem si myslela, že je to na:
1/ lampión v moderním pojetí. Jen přidat tu svíčku.
2/ lapač na krtka. Nevím, proč. ![]()
Ty dráty na kouli jsou pružné, snadno se roztáhnou a zase se vrátí. Na tom je to založené. Pak stačí roztáhnout a vysypat.
Tak uvidíme na podzim. Ale jako naschvál zase třeba příští rok žádné ořechy nebudou.
Jaga.
Liško, Tobě hodně zdraví a ať je nemoc brzy pryč.
Babojago, než nastane podzim, můžete si s tím masírovat záda.
Liško, co ti to ten Ježíšek nadělil? Určitě sis o takový dárek nepsala, možná by to šlo vrátit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.