Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký dárek jsme dostali k Vánocům?

Od: babajaga® odpovědí: 13 změna:

Dobrý den,

poslední den svátků vánočních se pomalu krátí, sedíme, saháme do misky pro cukroví...:-D A tak, abychom se nenudili, zeptám se: K čemu se používá dárek, který jsme s dědou dostali k Vánocům? ;)

Dneska už to vím, ale na Štedrý večer jsme vymýšleli ty nejnepravděpodobnější možnosti a hrozně jsme se tomu nasmáli.

Uhodnete? Hezký zbytek vánočního času přeje Jaga.

Jaký dárek jsme dostali k Vánocům?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Sběrač ořechů a drobného ovoce, na ořechy jsme letos využvali 2. sezonu.Nemusíte se k tomu ohýbat a listí bere minimálně.Je k tomu přípravek, který posadíte na kbelík nebo bednu drátěný košík *palec2*otevřete,vysypete a jedete dál

liska5

Na sběr drobného ovoce je to až příliš vymakané. Prostě moc elegantní do zahrady, Ty umělecké detaily, na co?

ben®

liska5 - kolega má pravdu. Co to muselo dát práce a přitom taková blbost .

mall.cz/...

liska5
hodnocení

0x

Já dostala na Štědrý den covid. Je to můj úplně první. Přesto je to dárek, který se mi vůbec nehodí..*nevi**plac*

smode2
Jste si jista že to není jen běžné nachlazení, paní Liško5? :) To co uvádíte je něco jako Bůh. Nikdo ho nikdy neviděl, neměl jej ani v laboratoři, ale mnohý na něj věří :)
okolik

Smode doplním a chodí po 20 hodině*smich*.

liska5

To na té kouli jsou drátky? ... ... ...Jinak opravdu covid. Potvrdily dva testy. A je hodně hnusnej!

liska5

On teda přišel už pár dní před Štědrým dnem, přesto mi zablokoval Ježíška, šmejd jeden.

id

Liško, všude čtu, že nevhodný dárek mohu vrátit do 14 dní. Takže vydržte a bude lépe.

liska5

Něco na tom bude, Všechno je vyrobeno v Číně a já mám covida, stejně jako čtvrt miliardy Číňanů.

smode2
hodnocení

0x
Myslím že se jedná o pomůcku k přitáhnutí neposedných dětí za hlavu například do křesla k pomazlení :)

hodnocení

No jo, na vás , chytré rádce, si prostě ničím jen tak nepřijde. Ano, je to sběrač na ořechy, kaštany, švestky, blumy a další. Užili jsme si s tím legraci. Jeden sypal po koberci ořechy, druhý za ním je "sklízel." Prý se hodí i na pingpongové a golfové míčky.

Zpočátku jsem si myslela, že je to na:

1/ lampión v moderním pojetí. Jen přidat tu svíčku.

2/ lapač na krtka. Nevím, proč. *ee*

Ty dráty na kouli jsou pružné, snadno se roztáhnou a zase se vrátí. Na tom je to založené. Pak stačí roztáhnout a vysypat.

Tak uvidíme na podzim. Ale jako naschvál zase třeba příští rok žádné ořechy nebudou. :-D Jaga.

Liško, Tobě hodně zdraví a ať je nemoc brzy pryč.

Babojago, než nastane podzim, můžete si s tím masírovat záda.

Liško, co ti to ten Ježíšek nadělil? Určitě sis o takový dárek nepsala, možná by to šlo vrátit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]