Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak naladit na TV.ukrajinský kanál

Od: rosta odpovědí: 14 změna:

Máme v našem rodinném domě ukrajinskou rodinu s dětmi.Nerozumí česky a chtěli by pro své děti naladit nějaké ukrajinské programy s pohádkami.Nemáme satelit,ale klasickou televizní anténu na střeše.Nevíte náhodou číslo-kód televiznního kanálu při manuálním ladění programů?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Některé televize mají nastaveno a naladí se sami, já to u druhé televize dal automaticky vyhledat. Pak jsem ale musel přerovnat programy, dle svého poředí.

Chytám 1+1 a pak pohádkový program

doplněno 25.12.22 11:48:

Omlouvám se, taky i rádio, ale to neposlouchám..

Děkuji za upozornění.

Taky tak + ještě rádio

ben®

juraja - a bez namáčení. Pardon, bez satelitu, bez kabelu a bez internetu? Tak dejte ta čísla kanálů, ať si tazatel také tu zdarma "vzduchem letící" ukrajinskou TV naladí.

@bene to je tak těžké si to vyhledat?;)

Nechápu,a zrovna vy, co máte odpověď na každou otázku, se na to musíte takhle ptát:-D

google.com/...

ben®

juraja - já to nepotřebuji, ale tazatel Vás bude velebit ("tady si to najdi") . A diky za poklonu (od Vás je to až dojemné).

@bene nemáte zač, já rád pochválím

Jinak, já reagoval na to vaše namáčení;)

Bohužel teď, tazateli nemůžu sdělit čísilka na kterém kanálu to mám naladěné,( jsem v práci), no a pokud ještě bude chtít, tak ať se klidně po 18°°hodině ozve, teda pokud si to nenajde na netu sám;)

petrm
hodnocení

4x

Vyzkoušel jsem MUX24, v Praze funguje na kanálu 42, 642 MHz. Ukrajinské dětské pořady tam běží.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, a jste si jistý, že až z Ukrajiny k Vám nad dům "doletí" pozemní TV signál? Já o tom dost pochybuji. Zdravím!

P.S. Co ve vzduchu není, naladit nejde.

doplněno 25.12.22 09:53:

milancukrar - úžasné, zázrak techniky. Tak to jistě jde i Rakousko či Německo (a vše bez satelitu či kabelu).

doplněno 25.12.22 12:51: Uznávám svou neznalost momentálního stavu a omlouvám se. Netušil jsem, ze po 24. únoru 2022 (po začátku války) začalo v Česku vysílání pro utečence z Ukrajiny. A doufam, ze je pravda, ze by to proste dříve “vzduchem” až k nám z Ukrajiny nedoletelo. Tak, jak nebyl ani jistý na celém území státu vzdušný příjem TV z Rakouska, Německa nebo Polska (bez zesilovačů a různých antén). Tak, ještě jednou omluva.

Ale já to ve vzduchu mám, anténe na střeše, jen pro můj domek. Kde se to tam vzalo, to netuším, ale jde mi to...

tak jsem se kouknul, na dvou televizích mi to běží normálně, jednu nemám naladěnou na tyto kanály.

Bene, nechápu poznámku..

Tak to jistě jde i Rakousko či Německo (a vše bez satelitu či kabelu).
Rakousko, ani Německo nechytám, satelit ani kabelovku nemám, jen anténu na střeše...

Od 11. dubna 2022 vysílá i v Česku v multiplexu 23 a je určena především Ukrajincům

cs.wikipedia.org/...

petrm

@ben Není potřeba, aby sem letěl pozemní signál z Ukrajiny. Pozemní MUX 24 vysílá ukrajinský dětský program

multiplex24.cz/...

Pane Bene, nic se neděje, nikdo nevíme vše. Jedna televize sama "hledá" nové kanály a při spuštění mi to oznámí, že něco našla.

Vůbec jsem to netušil, až přijala návštěva z Ukrajiny a ptala se...

Nejdříve jsem tvrdil, že to nemám, ale najednou to tam bylo...

rosta
hodnocení

Už je to vyřešené, při manuálním ladění jsem našel program s animovanými pohádky pro děti.Jsou za to rádi.

Jste šikulka, blahopřeji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]