Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké hobby centrum je vaše nejoblíbenější?

Od: bananek odpovědí: 8 změna:
Zdravím,rád by mě zajímalo,které vaše hobby centrum je nejoblíbenější?Budu rád za vaše odpovědi:)Banánek

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahoj*
hodnocení

5x

Copak, v Kauflandu už pracovat nechceš?

Obvykle to geograficky nejbližší. Do Hornbachu mají větší výběr než v Obi a nižší ceny obvykle.

V Brně budeš mít jistě široký výběr.

Hornbach má reklamu, že pokud najdeš stejné zboží jinde levněji, pújdou ještě o 10% níž. Takže když jdeš k nim něco koupit, vyplatí se mrknout na ceny v eshopech.

22.12.22 12:52
hodnocení

2x
Lidl
ahoj*

Jo, tam přesně seženeš Jádrovou omítku i práh :)

hodnocení

2x

Mistni hospoda. Hobby to je a centrum mistniho dění take.

Jadrovou omitku nebo prah tam sice nesezenu, to je pravda, ale sikovneho zednika nebo truhlare jo.

ahoj*

Mi to vzdycky bylo divne, jak muzes najit v hospode tahaveho pracanta :)

makak
hodnocení

0x
Nevím který je nejlepší, ale nejhorší rozhodně Baumax, od te doby co to mají poláci jsem tam vlezl jednou a naposled. S takovým protizakaznickym přístupem si me peníze nezaslouží.

el
hodnocení

0x
Když vynechám polské hobby centra , tak u nás asi Hornbach, ale v zahrádkářská sekce mi přijde nejslabší.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]