Nejste přihlášen/a.
3x
Jen jestli moc nekoukáte na horory před spaním. Se hřbitovem to může mít maximálně tak spojitost, že na to myslíte.
No u nás ve městě taky mezi hřbitovem a čističkou nahradili pole řadou rodinných domků. Což hřbitov je asi jedno, ale ta čistička, ta bývala cítit až k nám domu a to je pěkná dálka. Horší mi ale přijde, že zmizel další kousek zemědělské půdy (to pole bylo ještě v devadesátých letech obdělávané).
0x
Řešila bych, co mne zraňuje až tak, že to vstoupilo do snů.
Děkuji za odpověď.
Já jsem měla děsivé sny snadné. Byl v nich můj strach z násilí, který byl větší, než strach ze smrti. A tak jsem se před útokem ve snu ochránila skokem z vysoké budovy. Leknutí z pádu a asi i z toho rozhodnutí mne probudilo. Když jsem se zbavila svého strachu v reálném životě, zastavila jsem hru s tyrany ve snu. Jen jsem jim ve snu oznámila, že už nelze pronásledovat někoho, kdo neutíká, protože vůbec nemá strach.
Spousta informací z podvědomí se ale ukazuje pomocí pocitů a symbolů. Pak se musejí spolu dobře sestavit, aby vznikl srozumitelný obraz. Ve snu stejně jako ve vizi se dá ale obraz silou vůle doplnit, nebo lze situaci změnit. Přimět podvědomí, aby ukázalo další údaje, které ještě zůstaly skryté. Ono i to podvědomí potom umí vysvětlovat pomocí pocitů člověka, co jednotlivé obrazy znamenají a jak jim porozumět.
Anebo mi zazní letmo pocitem štěstí ,které mi ovlivňuje náladu celý ten den,ale konkrétně nevím proč,mám jen ten fajn pocit a díky za něj..
Škoda, že se už neozvala tazatelka,třeba by tohle téma něčím ještě obohatila.
0x
Snář Kubištová-Škochová to nevidí dobře.
Hrob: Otevřený - nebezpečí smrti.
Chodba: Kráčet úzkou a temnou chodbou - různice a úmrtí v domě.
Obvaz: Zkrvavený - varováni před neštěstím od neupřímných přátel.
Blízkost hřbitova je samozřejmě nedobrá. Pokud se vám to tam zdá od začátku, může to být příčina. Můj známý bydlel v domě s velmi špatnou energií, poblíž bylo krematorium.
Do bytu umístěte nějaký posvátný předmět - lahev se svěcenou vodou, svatý text, apod. a zapalujte před nimi svíčku.
0x
A není to třeba od doby, kdy šetříš na topení (zima)?
Hobsonův výklad snů
Americký psychiatr a výzkumník snů John Allan Hobson se zabývá otázkou, zda mají sny nějaký smysl. Ve svých teoriích tvrdí, že veškeré snění je pouze výsledkem elektrochemických signálů v mozku. Nemají prý ale žádný význam, ten snům přisuzují až lidé a to kvůli kontextu. Lidé se obecně snaží vždy události zařadit do kontextu a pojmout je jako příběhy. To stejné podle Hobsona dělají i se sny. Z jeho pohledu jsou tedy sny pouze signály mozku bez nějakého smyslu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.