Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Divné sny

Od: anon odpovědí: 10 změna:
Dobrý den, zdá se mi delší dobu sen, kde je otevřený hrob, který je naplněný vodou a když se přiblížím k němu, tak mne to začne vtahovat s sebou. Další je takový, že jsem v dlouhé chodbě, která je od krve, má rozpadlé zdi a jsou všude obvazy, k tomu se nemůžu dostat ven. První sen se mi zdá vždy kolem 1 hodiny a druhý kolem 2 hodin. Vedle domu je hned hřbitov. Neví někdo co to značí? Má to spojitost s tím hřbitovem?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ml1
hodnocení

3x

Jen jestli moc nekoukáte na horory před spaním. Se hřbitovem to může mít maximálně tak spojitost, že na to myslíte.

No u nás ve městě taky mezi hřbitovem a čističkou nahradili pole řadou rodinných domků. Což hřbitov je asi jedno, ale ta čistička, ta bývala cítit až k nám domu a to je pěkná dálka. Horší mi ale přijde, že zmizel další kousek zemědělské půdy (to pole bylo ještě v devadesátých letech obdělávané).

hodnocení

0x

Otevřený hrob – velké štěstí .

Dlouhá chodba , znamena dlouhou sérii potíží ve vašem osobním životě.

No prostě, vyhrajete sportku ale štěstí vám to nepřidá.:-D

hodnocení

0x
Já jsem mívala sny, které upozornily na strach, na kterém je potřeba pracovat. Takový sen by pro mne byl varování, že přehlížím problém. Ten problém mne vtahuje, nepůjde odejít, dokud se na něj nepodivám a nezačnu ho jasně řešit. Krev a hrob by pro mne byl symbol toho, že mne problém zraňuje a nejen mne, to mi bere cennou životní sílu. Že se potřebuji podívat opravdu dobře a do hloubky, aby mne pustil pryč. Zbořené zdi bych viděla, jako že ten problém mi něco v životě boří, ničí. Je větší, vždyť rozbije i zdi, celý dům. Hřbitov bych viděla jako stupeň většího zraňování. Při problému zůstávají mrtvoly.
Řešila bych, co mne zraňuje až tak, že to vstoupilo do snů.
sony*
Kami- Vaše vysvětlení je poučné a zajímavé. Všechno v něm sedí. Jakým způsobem jste se naučila ty sny rozpoznávat?
Děkuji za odpověď.
Třeba tazatelka žádnou podobnost snu se skutečností nenajde, nevím.
Já jsem měla děsivé sny snadné. Byl v nich můj strach z násilí, který byl větší, než strach ze smrti. A tak jsem se před útokem ve snu ochránila skokem z vysoké budovy. Leknutí z pádu a asi i z toho rozhodnutí mne probudilo. Když jsem se zbavila svého strachu v reálném životě, zastavila jsem hru s tyrany ve snu. Jen jsem jim ve snu oznámila, že už nelze pronásledovat někoho, kdo neutíká, protože vůbec nemá strach.
Spousta informací z podvědomí se ale ukazuje pomocí pocitů a symbolů. Pak se musejí spolu dobře sestavit, aby vznikl srozumitelný obraz. Ve snu stejně jako ve vizi se dá ale obraz silou vůle doplnit, nebo lze situaci změnit. Přimět podvědomí, aby ukázalo další údaje, které ještě zůstaly skryté. Ono i to podvědomí potom umí vysvětlovat pomocí pocitů člověka, co jednotlivé obrazy znamenají a jak jim porozumět.
sony*
Kami- to naše povědomí asi nikdy nespí..zpracovává naše životní prohry,obavy,radosti a promítá nám je do snů, když spíme.Osobně si většinou své sny nepamatuji.To už musí být velmi silný pocit pokud mi po probuzení utkví v paměti..
Anebo mi zazní letmo pocitem štěstí ,které mi ovlivňuje náladu celý ten den,ale konkrétně nevím proč,mám jen ten fajn pocit a díky za něj..
Škoda, že se už neozvala tazatelka,třeba by tohle téma něčím ještě obohatila.
sony*
Omlouvám se za chybu,píšu o povědomí, ale myslím podvědomí.

odp
hodnocení

0x

Snář Kubištová-Škochová to nevidí dobře.

Hrob: Otevřený - nebezpečí smrti.
Chodba: Kráčet úzkou a temnou chodbou - různice a úmrtí v domě.
Obvaz: Zkrvavený - varováni před neštěstím od neupřímných přátel.

Blízkost hřbitova je samozřejmě nedobrá. Pokud se vám to tam zdá od začátku, může to být příčina. Můj známý bydlel v domě s velmi špatnou energií, poblíž bylo krematorium.
Do bytu umístěte nějaký posvátný předmět - lahev se svěcenou vodou, svatý text, apod. a zapalujte před nimi svíčku.

ahoj*
hodnocení

0x

A není to třeba od doby, kdy šetříš na topení (zima)?

cs.wikipedia.org/...

Hobsonův výklad snů

Americký psychiatr a výzkumník snů John Allan Hobson se zabývá otázkou, zda mají sny nějaký smysl. Ve svých teoriích tvrdí, že veškeré snění je pouze výsledkem elektrochemických signálů v mozku. Nemají prý ale žádný význam, ten snům přisuzují až lidé a to kvůli kontextu. Lidé se obecně snaží vždy události zařadit do kontextu a pojmout je jako příběhy. To stejné podle Hobsona dělají i se sny. Z jeho pohledu jsou tedy sny pouze signály mozku bez nějakého smyslu.

rodidlo
hodnocení

0x
Mozna castecna vzpominka na porod. Sen mi prijde takove pripodobneni jak si dite muze pripadat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]