Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hydratační krém během léčby isotretinoi

Od: jirkaa odpovědí: 1 změna:
Zdravím,
Chtěl bych se zeptat zda by mi náhodou někdo neporadil… rozhodl jsem se pro léčbu isotretinoin léčba akné, používám již 14 dni a nyní se mi rapidně zhoršila pleť, prý je to normální, ze se pleť procistuje… měl jsem k tomu zvolit nějaký krém hydratační aby neuzaviral póry jelikož je mám rozšířené, vybral jsem si eucerin zklidňující krém, přímo krém pri léčbě akné… myslíte ze je správně? Nevím jestli nedávat i za vinu trochu tomu krému ze by mi ucpaval póry a nebo se pleť procistuje? Nema někdo zkušenosti prosím?
Děkuji

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

0x

Já bych krému zas nepřikládala takovou důležitost. Nanesla bych ho v tenké vrstvě a hotovo. Akné je totiž víc problém vnitřní. Souvisí s hormonálními změnami a hodně se stravou. Většinou ho mají lidé s nedostatkem železa. Nejvíc je Fe obsaženo v melase. To je ten černý pendrekový sirup ze zdravé výživy. Lžíci denně dlouhodobě.. K akné přispívá strava plná cukru, bílé mouky, živočišných tuků a průmyslově vyrobených potravin /s Éčky/. U někoho je to třeba i mléko nebo kuřecí maso. Takže stravu středomořskou /plno zeleniny/ přidat si B komplex a Zn, a pohyb na čerstvém vzduchu a slunci v přírodě. I ten zinek raději přírodní v ořechách a cereáliích..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]