Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Létající víla

Od: oravazdenek odpovědí: 3 změna:

Koupil jsem vnučce Létající vílu.Není u toho schéma a popis výrobku,jen návod na použití.Podle něj jsem vílu nabil ale nevím ,jak hračku spustit.V návodě je napsáno,najděte vypínač a otočením ho zapněte.Zkoušel jsem různe možnosti,ale nepodařilo se mi hračku spustit.Prosím o radu jak na to.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

nov
hodnocení

2x

Podívejte se na video:

hodnocení

1x

Neznala jsem, ale našla na internetu a vyhledala na tuto hračku recenze. Nikomu se tuto "létající" vílu nepodařilo "donutit" k létání. Všichni si stěžují, že to je nekvalitní výrobek a popisují tam své zkušenosti. Jestli to ještě můžete vrátit, tak to vraťte, někteří tam i popisují zklamání toho dítěte, které se těšilo na to, jak bude panenka létat. No a když se to nepodařilo a panenka se dokonce rozbila, tak ty děti brečí...*co*

A to video je dobré, akorát je strašně dlouhé, ale můžete proklikat až ke konci, panenka tam sice po dlouhé době vzlétne, ale hned z výšky spadne a něco se jí ulomí. A navíc, když to nedokáže zprovoznit dospělý člověk, tak jak si s takovou nefungující podivností poradí to dítě, které by si chtělo s panenkou hrát? *ee*

Ono asi zalezi jak ktera. Minuly rok se to vyrojilo a pocitam, ze se pokryl cely trh vsim od levnacovych smejdu az po funkcni kousky.

Dcera to dostala take od prarodicu - nastesti tedy spolehlive funkcni - a vyblbly jsme ses tim vsichni. Hodi se na to ale vyssi stropy a vetsi prostor, jelikoz to obcas leti vhuru docela rychle a i na korigovani letu je potreba misto kolem.

Do nejakeho maleho preplneneho panelakoveho pokojicku to uplne neni.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]