Nevím jak začít tenhle dotaz, zpověd, nebo cokoliv tohle je :/. No několik měsíců zpátky jsem byla hospitalizovaná s bulimií, po týdnu jsem šla na revers domů, protože jsem tam nechtěla být. Ale od té doby se to extra zhoršilo... V tu dobu když jsem odcházela z nemocnice, tak jsem měla 49,5 kila... a ted mám 53,5 kila. Mám to kvůli tomu, že se nedokážu udržet od neustálého hladu a chutí a nevím co mám dělat, at delám cokoliv tak pořád myslím na jídlo (napr ikdyž cvičím, dělám úkoly, hraju si se pse, hraju hry na pc), jen a jen na jídlo. Ale já už si nemůžu dovolit přibrat... mám 160 cm a pokud se dostanu nad 54,5 kila tak moje postava nebude tak hezká. Snažím se každý den jít do kalorického deficitu a zhubnout zpět na mých aspon 51 kilo, ale prostě to nejde, mám furt hlad, nonstop. Potřebovala bych radu jak se tohoto hladu zbavit, už to dál nedokážu snášet. Neustále se prostě přejídám, ale kdyby třeba jen o 500 kalorií, ale já se přejím i o 3500 kalorií, jako např v neděli ) a to mě už úplně ničí... prosím poradte mi cokoliv, jakoukoliv radu, protože s tím přejídáním mám extrémní myšlenky na sebevraždu a zničení sama sebe.
53,5 kila na 160 cm není vůbec mnoho. Klidně můžeš mít až 60 kilo /nejvýš/. Takže máš ještě rezervu. S těmi 49,5 kila bys mohla hrát ve válečném filmu z Osvětimi.
Kdyby kdysi nebyla česká děvčata krev a mlíko /tím nemyslím vyžraná, ale s pěknými tvary/, co by asi tak mohl malovat pan Mánes? O nějaké vychrtliny by určitě ani štetcem nezavadil. Jaga.
Tak nemáš proč se trápit. Důležitější, než přibrat kilo je to, co máš v hlavě. Nemám pravdu? Jaga.
Jsi si vědomá příčiny té bulímie? Když už jsi byla nějak léčená, nechtěla bys tu léčbu dotáhnut? Uvědom si, že ty s tím nic neuděláš, potřebuješ odborníky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.