Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemuzu pribrat at zeru co zeru

Od: littlegirl odpovědí: 4 změna:
Ahojte .ja jsem míša je mi 15 let a mam takovy problem...nemuzu pribrat ..na veceri muzu jist i 5 hambacu atakdal a proste nepriberu ..prosim poradte mi jak mam nabrat ...dekuji jsem strasne zoufala
výtka
Upozornění od sys ladinpraha 22. 06. 2013 20:01:24
Máš problém nejen s jídlem. I své pohlaví měníš velice rychle. Nezneužívej ochoty a času rádců.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

S tímhle přístupem tu budeš zase za týden, že jsi jak panáček "Mišelin". Musíš jíst hlavně zdravě, hodně, ale po malých dávkách a často a také hodně sportovat, abys nabrala svaly, ne pneumatiky.

mishman*
hodnocení

0x

Zajímavé, většina holek řeší opačný problém :-D

Dočkej času, všechno se spraví ;) Nepřecpávej se, jez pravidelně 5 - 6 jídel denně, nutričně bohatou a pestrou stravu. Svoje kila do 20 určitě ještě doženeš ;)

punker*

Přesně tak. Dřív sem taky nemohl přibrat,teď je mi 19 a myslím že už je to lepší,sice ne o moc,ale trochu už se mi přibrat podařilo :)

hodnocení

0x

Kolegyni,která byla také hodně hubená radila paní doktorka, at jí často šlehačku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]