Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problémy se spouštěním služeb ve Windows XP

Od: andreas* odpovědí: 3 změna:
Ahoja, mám problém se spouštěním služeb v XP. Spustí se jen nějaké, ale jen pár. Díky tomu mi nefunguje nic, wifi, windows installer a další služby v počítači. Poraďte někdo co stím. Díky moc moc moc

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tohle je mooooc málo informací. Co si představit pod pojmem problém se spuštěním služeb? Spustí se jen nějaké?

Co když je pustíš ručně? Hodí to nějakou chybu? Ano? A jakou? A co se s kompem provádělo že to najednou nejde?

andreas*
hodnocení

Jen jsem do nového compu instaloval XP. Začalo to tím že nešly nainstalovat. Tak mě napadlo vypnout podporu SATA v biosu a instalace proběhla v pořádku. Windows se zaply a cerozeběhly se skoro žádný služby. Ručně jdou zapnout a neházejí žádnou chybu jen u nějaké se zapnou a hned vypnou s tím, že nemají co na práci. Nevim co s tím. Zkoušel jsem i přenést nastavení z jiného počítače, ale po restartu se vše vrátilo ke starému. Takže když zapnu služby ručně, maká to správně. Jakmile vypnu a zapnu nebo restartuju počítač, služby už nenaběhnou. Naběhne jen pět služeb a vzhledem k tomu kolik jich má normálně běžet je to hodně hodně špatný. A štve mě to furt zapínat ručně. Děkuju za jakoukoli radu...

Fakt nevim co jsi prováděl páč je to dosti divné, nic podobného se mi nikdy nestalo, je možné že máš upravenou instalačku? Mimochodem službu zapni a dej spouštět automaticky ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]