Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
mohla bych se Vás zeptat, jak komunikujete s partnerem? Já sama jsem typ člověka, co rád problémy řeší a komunikuje o problému. Můj partner je přesný opak připadá mi spíše, že žádné problémy nevidí a ani řešit nechce. Vím, že muži neradi komunikují na tyto témata a raději by se bavili o něčem zajímavém. Všude se uplatňuje řešení problému pomocí komunikace, ale mužský rod to má jinak.
Co myslíte vy? Jak řešíte problémy vy?
Je pravdou, že muži neradi řeší, raději najdou řešení a zajdou na jedno. Ženy dovedou udělat z prdu vzducholoď. A budou řešit a řešit i to, co řešení vůbec nepotřebovalo. Moje rada? Neřeš a neprožívej to, co trvá chvilku. Nechej to přejít, ono se to buď projeví nebo samo vstřebá. Jinak se bude tvůj život skládat z problémů a snahy o řešení. Často něčeho, co řešení nemá. Místo řečí raději vstaň a udělej, co je třeba. Uvědom si, že stále něco řeší maminky. A ty maminka nejsi. Ty jsi milenka, manželka, partnerka, přítel.
Všichni odpovídající zatím předpokládají, že tazatelka má na mysli ženské vrtání se v nesmyslech. Nicméně to také může být tak, že v tom jejich vztahu partner odmítá řešit problémy typu "stěhování, práce a bydlení, kam dítě do školy, rozdělení placení, odvoz čtyř vraků ze zahrady" atd. V tom případě je partner na zabití a je pochopitelné, že tazatelka neví, co s tím. Ani já nevím, co s tím, snad jen metoda paní Kondelíkové ze slavného Herrmannova románu, tedy sama si to rozhodnout, pak upéct husu a při obědě vsugerovat partnerovi, že řešení vymyslel a jako hlava rodiny správně nařídil on. Ovšem dnešní emancipovaná generace se raději rozvede a bude dál hledat ideálního chlapa. Většinou marně.
Kdyz zenska zvladne vymyslet a realizovat reseni problemu sama, proc tim vubec kohokoliv otravovat? Proste to ma udelat a hotovo. Ani nemusi nic vsugerovavat.
My se vas take neptame, jestli si mame dat dalsiho lahvace a neresime s vami, jak ho otevrit. Proste vam rekneme, at nam podate dalsi pivo. Zdlouhava diskuze a hledani reseni netreba.
Axus, téda, pěkně kecáš! Každý chlap, ať udělá cokoliv, potřebuje hory pochvaly a vzdychání, jaká že je to paráda a jak je šikovný. Od zavěšení poličky, až po intimní chvilku. Oči plné obdivu! Pak je šťasten. A ženská? Ani si nevšímáš, protože to bereš jako samozřejmost, kolik věcí bez řečí žena absolvuje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.