Nejste přihlášen/a.
Je tu nějaký optik?Dnes jsem si vyzvedla nové brýle na blízko v optice a poprvé vidím že není sklo(plast) v celé obroučce.Vidím to prvně a kdyby byly nějak velké tak možná ,ale nejsou ,tak nevim zda je to na reklamaci .Na obou je tam stejná mezera.Prosím odpovědi jen od toho kdo to ví na 100%-děkuji moc
To vidím poprvé, jakože brýlí jsem měla za život docela dost.. To Vám měli říct hned, jak jste si vybrali ty obroučky, že tohle nastane. Možná jste řešili hlavně cenu...
Nikoli,cenu jsme vůbec neřešili,nic takového neřekli a já si toho nevšimla hned,až doma.Přesně ani moje maminka to nikdy neviděla a měla brýlí za život x a jak jsem psala brýle velké nejsoi,ze stejné optiky mam původní brýle podobně velké a tam jsou plast.skla normálně
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.