Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ostrava Tower

Od: karelpribyl odpovědí: 12 změna:
Mám otázku jak je to sakra s tím plánovaným mrakodrapem v česku? Protože poprvé to měl mít 238 a pak to měl mít 235 metrů a teď to mám mít t 175 m? A poslední zprávy o tom jsou z jara všude se říká že stavba má začít letos. Ale Za chvíli je 31 prosince a oni ještě ani nekopli do země... Protože chci abychom už taky měl nějaký mrakodrap podívejte se na Slováky!

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

V Ostravě? vždyť se to propadne *smich*

No já teda nevím, taková výška , nevychýlí to zemskou osu *smich*

infantil

Osamostatnime Moravu a bude jednoduši rychle schvalovani, možná bude pak šikmější jak v Pise

Jsem pro, ale tu šikmou věž nepotřebujem. Máme šikmej kostel

cs.wikipedia.org/...

hodnocení

0x

Věž s 56 patry ovšem zatím nemá všechna potřebná povolení.

zdroj:

víte jak dlouho se čeká v ČR na stavební povolení?

karelpribyl
17.12.22 08:53
hodnocení

30 let?

hodnocení

0x
Nakonec to nebude jeden vysoký mrakodrap,ale dva o něco menší mrakodrapy ,z důvodu nestabilního podloží.Chtejí to rozložit na více metrů
karelpribyl
hodnocení

Bude to mít vyšší výšku než třeba 168 m?
Vyšší z věží bude mít výšku 175m

hodnocení

0x

Já se fakt divím. V Ostravě je tolik nového, krásného. Ze staré, černé Ostravy nezůstalo nic. Domy opravené, cesty a chodníky upravené, čisté, náměstí bez povalečů, udržované trávníky, záhony kolem kolejí, trávní koberce mezi kolejem tlumí zvuk tramvají, spousty stromů a zeleně. A stále málo, stále je několik podivínů, kteří se vztekají pro nco naprosto nesmyslného, nepodstatného. Divné. Hodně divné! *alene*

doplněno 19.02.23 08:04:

Karle, dobře to píšete. Česko potřebuje mrakodrapy! Až budete organizovat demonstraci, napište, udělám si transparent, obuju pohodlné buty, vezmu si řízek mezi dva chleby a přijdu. *vtip* A tym gizdum ukažeme, co je třa a jak z tych sra*ek ven. To bude fajne a pjekne! *smich2*

karelpribyl
hodnocení

Sakra! Česko potřebuje mrakodrapy!

No nevím - dát do jedné věty slova ,,Ostrava´´ a ,,nového krásného´´ mě přijde jako hodně přehnané.

Ono něco černého tam zůstalo a v nemalém množství - před několika lety mi u hotelu Vista to něco vyrabovalo auto během čtvrthodiny. A protože ,,Ostrava pyčo´´ - chytli je, ale u soudu mě soudkyně prostě suše řekla, ať se nesnažím o náhradu škody, protože to jsou chudáci, co nic nemají. Holt Ostravská férovka.

No a aby to nebylo jen o minulosti - realizujeme na kraji OV velkou linku, jsou tam i technici z Itálie, nedali na mé varování a do týdne jim vyrabovali auta taky.

Jediné řešení, jak fungovat v Ostravě je nebýt v Ostravě. Takže ano, pracujeme sice v OV, ale naštěstí v uzavřené průmyslové zóně a bydlíme u Klimkovic - klídek, krásné okolí a pohodička.

BTW Italové tam jsou už asi měsíc a největší dilema - co dělat v OV o víkendu. Takže už porjeli Beskydy, prohlídli Olomouc (prý škoda, že ta firma není v Olmiku, ale v OV) Brno a pod

Promon, je to pravda je to tak. A viš čemu? Bo "Ostrava je kraj razovity. . . "

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]