Nejste přihlášen/a.
0x
Já se fakt divím. V Ostravě je tolik nového, krásného. Ze staré, černé Ostravy nezůstalo nic. Domy opravené, cesty a chodníky upravené, čisté, náměstí bez povalečů, udržované trávníky, záhony kolem kolejí, trávní koberce mezi kolejem tlumí zvuk tramvají, spousty stromů a zeleně. A stále málo, stále je několik podivínů, kteří se vztekají pro nco naprosto nesmyslného, nepodstatného. Divné. Hodně divné!
doplněno 19.02.23 08:04:
Karle, dobře to píšete. Česko potřebuje mrakodrapy! Až budete organizovat demonstraci, napište, udělám si transparent, obuju pohodlné buty, vezmu si řízek mezi dva chleby a přijdu.
A tym gizdum ukažeme, co je třa a jak z tych sra*ek ven. To bude fajne a pjekne! ![]()
No nevím - dát do jedné věty slova ,,Ostrava´´ a ,,nového krásného´´ mě přijde jako hodně přehnané.
Ono něco černého tam zůstalo a v nemalém množství - před několika lety mi u hotelu Vista to něco vyrabovalo auto během čtvrthodiny. A protože ,,Ostrava pyčo´´ - chytli je, ale u soudu mě soudkyně prostě suše řekla, ať se nesnažím o náhradu škody, protože to jsou chudáci, co nic nemají. Holt Ostravská férovka.
No a aby to nebylo jen o minulosti - realizujeme na kraji OV velkou linku, jsou tam i technici z Itálie, nedali na mé varování a do týdne jim vyrabovali auta taky.
Jediné řešení, jak fungovat v Ostravě je nebýt v Ostravě. Takže ano, pracujeme sice v OV, ale naštěstí v uzavřené průmyslové zóně a bydlíme u Klimkovic - klídek, krásné okolí a pohodička.
BTW Italové tam jsou už asi měsíc a největší dilema - co dělat v OV o víkendu. Takže už porjeli Beskydy, prohlídli Olomouc (prý škoda, že ta firma není v Olmiku, ale v OV) Brno a pod
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.