Nejste přihlášen/a.
Já se fakt divím. V Ostravě je tolik nového, krásného. Ze staré, černé Ostravy nezůstalo nic. Domy opravené, cesty a chodníky upravené, čisté, náměstí bez povalečů, udržované trávníky, záhony kolem kolejí, trávní koberce mezi kolejem tlumí zvuk tramvají, spousty stromů a zeleně. A stále málo, stále je několik podivínů, kteří se vztekají pro nco naprosto nesmyslného, nepodstatného. Divné. Hodně divné!
Karle, dobře to píšete. Česko potřebuje mrakodrapy! Až budete organizovat demonstraci, napište, udělám si transparent, obuju pohodlné buty, vezmu si řízek mezi dva chleby a přijdu. A tym gizdum ukažeme, co je třa a jak z tych sra*ek ven. To bude fajne a pjekne!
No nevím - dát do jedné věty slova ,,Ostrava´´ a ,,nového krásného´´ mě přijde jako hodně přehnané.
Ono něco černého tam zůstalo a v nemalém množství - před několika lety mi u hotelu Vista to něco vyrabovalo auto během čtvrthodiny. A protože ,,Ostrava pyčo´´ - chytli je, ale u soudu mě soudkyně prostě suše řekla, ať se nesnažím o náhradu škody, protože to jsou chudáci, co nic nemají. Holt Ostravská férovka.
No a aby to nebylo jen o minulosti - realizujeme na kraji OV velkou linku, jsou tam i technici z Itálie, nedali na mé varování a do týdne jim vyrabovali auta taky.
Jediné řešení, jak fungovat v Ostravě je nebýt v Ostravě. Takže ano, pracujeme sice v OV, ale naštěstí v uzavřené průmyslové zóně a bydlíme u Klimkovic - klídek, krásné okolí a pohodička.
BTW Italové tam jsou už asi měsíc a největší dilema - co dělat v OV o víkendu. Takže už porjeli Beskydy, prohlídli Olomouc (prý škoda, že ta firma není v Olmiku, ale v OV) Brno a pod
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.