Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zdraví a úder do hlavy

Od: jakubauer odpovědí: 16 změna:
Cau lidi. Včera ve 2 hodiny sem se praštil do hlavy o trubinu . Vleťel sem na ni a uhodil sem se do temene hlavy. Dnes se mi motá hlava a zvalste se mi kouka a mam tam dost velkou bouly. Nevite co by to mohlo být?

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Poslední dobou se boucháte nějak často, že?;)

Poradím Zajděte si do očního, nebo do prodejny pracovních pomůcek. Taková přilba se hodí*zed*

jakubauer
hodnocení

Sem proste debil no. Jenze vcera to byla opravdu pecka

A furt žijete, no*mala*

jakubauer
hodnocení

Zacina to byt dost neprijemne, protoze mi je dost nevolno a zvlastne se mi diva.
liska5

Tak ráno k lékaři.

ahoj*
hodnocení

0x

Opakovane rany do hlavy pusobi nevratne zmeny. Mozna i nejslavnejsi boxer (Muhammad Ali) na to dojel?

hodnocení

0x

To,že zvláštně vidíte je vidět na psaném textu , možná by to chtělo obvodního a ten vás pošle na neurologii,máte určitě něco s hlavou,tam by vás měli vyšetřit , případně nasměrují k jinému odborníkovi,nechci psát,kam si myslím, abyste se neurazil.

jakubsauer*
16.12.22 06:29
hodnocení

Důvod?

Může to být důsledek úrazů.

jakubsauer*
hodnocení

Proč si z toho děláte srandu. Já jsem jen celkem vyděšený že to pořád nepřestává a že mám závratě pořád stejné.

Ale to opravdu může být důsledek úrazu, já kdysi po havárce jsem měla silný otřes mozku a od té doby mě zlobí krční páteř, hlava mě občas bolí, motá, špatně vidím, opravdu to chce vyšetřit. Já to mám takhle mnoho let. Jo, a mimochodem,při velkých obtížích jsem musela i k psychiatrovi ,ale ten nic nezjistil. Mnoho lidí, pokud se nikde nezjistí objektivní nález a mají stále potíže, tam musí jít, to není nic zvláštního.

jakubsauer*
hodnocení

Kam bych podle vás měl tedy jít. Stav se nezlepšil (spíš si myslím že i zhoršil). Je sobota a obvodní lékařka neordinuje.

Jestli vydržíte, tak v pondělí k obvodní, jinak, pokud by vám bylo výrazně špatně, tak na pohotovost, ale tam se platí a taky vám můžou říct, že jste měl jít k obvodní,musíte když tak říct, že vám je o hodně hůř,že se to hodně zhoršilo, že nechcete chodit zbytečně, nechci vás strašit, ale zřejmě to bude otřes mozku, může to být ledacos, nechci malovat čerta na zeď, ale vím, co jsem prožila. napište, jak to dopadne.

jakubsauer*
hodnocení

Dobře. Děkuji za radu
jakubsauer*
hodnocení

Na druhou stranu mi příjde trapné chodit v pondělí k obvodní že se mi hodně motá hlava a je mi špatně i když to bude 6 dní po úraze.
tak

Právě proto, o to spíš by jste tam měl jít, i když se vám to zdá trapné. Trapné to nebude, když je vám 6 dní po úraze pořád blbě. Zase horší by bylo, kybyste tam přišel až za měsíc. Ale dá se to chápat, ono se člověku moc k lékaři nechce, pořád to odkládá, ale nakonec stejně musí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]