Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vedro když je všem zima

Od: ni odpovědí: 14 změna:
Je mi vedro, když je ostatním zima. jak se zchladit, když zimomřivec topí na maximum. přál bych jsem si mít chudokrevnost aby jsem zmrznul, neotužuji se
zámek
milancukrar uzavřel tuto otázku
troll

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Stačí se oblékat přiměřeně svým požadavkům na teplo.

ni
hodnocení

bude mi akorát ale nachladím se, ruce mrznou ale jinde to hoří

nov
hodnocení

0x

Napadl sníh, tak si postavte iglú.

ni
hodnocení

Jste hloupí? vytvořte návod jak způsobit zimomřivost a v létě se pak díky zimomřivosti nepřehřát a vydržet to s dehydrataci, na podzim ať zmrznu!
vy nevíte co je chudokrevnost?!
výtka
Upozornění od sys milancukrar 13. 12. 2022 18:12:27
Prosím, zkuste to bez urážek. Děkuji
nov

Hloupí troll...jste vy. Chudokrevnost je nedostatek červených krvinek. Tak se odstěhujte jinam.

ni
hodnocení

Zeptejte se lékaře, vy mě trollujete takže budu mít v bytě klimatizaci a moji blízcí zmrznou. víte že chudokrevnost? chudokrevnost způsobuje zimomřivost takže jak ji způsobit? je někomu pořád zima? má třeba chudokrevnost nebo spí málo, takže se v létě nepřehřeje
ni
hodnocení

v zimě chodím v mikině je mi přitom vedro a chci se zchladit v teplých krajích... na výlet nemám peníze
zaseja

Tak si tu mikinu sundej

ni
hodnocení

Když je mi v zimě vedro když je všem zima jak přežít jarní, letní a podzimní vedra? tropické teploty nejsou od 30 ale už od 15 °C
nov

Přečtěte si něco o hypertyreóze.

ni
hodnocení

Moje blízká nesnáší už teploty nad 20 °C a když je mi teplo a zároveň je jí zima.. tak se bojím co se se mnou stane v létě *slunce* *blee*
ni
hodnocení

jak způsobit hypotyreózu

ni
hodnocení

Takže zdechnu vedrem už při 20 °C
id
A bude to škoda? Vám už konečně bude fajn chladno a ostatním velmi příjemně. Bezva řešení.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]