Zdravím,mám kamaráda ve znamení Ryby.Sedli jsme si doslova.Ale je nějaký plachý (prý takový muzi jsou).Chvilku byl dotěrný (slušně jsem ho odmlčela).A teď jako by se musím ozývat sama, prý je strašné rád,ale odpovídá (jj,ok,to je fajn).Když jsem si domluvila rande s kolegou z práce,ten den se neozval,psala jsem druhý den já, zajímalo mě to.Napsal naštvaně že nechtěl rušit, že to příště mu nemusím říkat Že jdu na rande(dobrým kamarádům to říkám) asi prý není můj typ sním si rozumím a nic sním nemám.Cekala jsem že se jenom zeptá jak se mám,ale tohle.Nikdy mě na rande nepoznal.Ano 14.dni v kuse jsme si psali a sedli si,ale taky byl od něj chvíli klid a pak tohle..Pak půlnoci napsal zda se uvidíme tak u mě na vesnici (myslí si že se za něj stydím).Co to je za chování? Já se už v tom ztratila v tom chování . děkuji za odpověďi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.