Dobrý den, mám asi hloupý dotaz. Včera večer manžel dělal tlacenku s octem a cibuli. No na jeden díl octa dal tak 0,25 dílu vody :D neřešila jsem, ještě se mi v tom vymáchal chleba. Po dojezeni mě palila jakoby zaha, prisuzovala jsem to té cibuli. Ráno jsem se vzbudila a furt jsem cítila cibuli z dechu no a pálí mě krk trochu, není to nic extrémního, ale furt to cítím až dolu do žaludku. Teď mám strach, jestli mi ten ocet nemohl poleptat jícen. Byl to ten klasicky 8%, jako nepila jsem to, ale jak v tom byl i ten chléb a tak, no mám strach, někde jsem četla, ze se na to muže i umřít, když ti to rozleptá jícen :nevim: kdybych si to já líná šla zředit. Samozřejmě muž si mlaskal, ten v pohodě.
Můj tehdy asi čtyřletý syn se omylem fest napil octa přímo z lahve (myslel si, že je to čaj), ale krom šoku se mu nic nestalo. Hned to musel zapít čistou vodou.. Následky žádné.
. Tady spíš vadila ta syrová cibule na noc a k tomu možná ocet do trávicích šťáv. To pálení v krku dělá často reflux ve spánku, a to i u lidí, co zrovna neměli Vaši kombinaci k večeři. Často to je alkohol, čokoláda, káva, u někoho mléko. Hlavně, když toho je moc a je to na noc... Možná máš k tomu sklony.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.