Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Trhy v Dráždanech

Od: daniel* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, mam v planu jet na trhy do Drážďan, myslíte si že ještě okolo 20:00-21:00 budou stále stány otevřené? Nikdy jsem tam nebyl a rád bych se tam jel podívat dnes

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

janca*
hodnocení

0x
Jestli už jsou v Drážďanech vánoční trhy to sice nevím,ale zkusit si leda zavolat na městské informační centrum,kde Vám poradí,kdy a kde jaké trhy se pořádají.
Jsem zrovna teď ve Vídni a tady už to je v plném proudu.Jestli máte auto,tak můžete sem zajet na pěkné vánoční trhy.Maji tu výborné klobásky a vynikající vánoční punč.
daniel*
hodnocení

Vídeň mám trošku dál z cesty.. Ale děkuji za nápad ;)

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, nejezděte. Viz odkaz si přečtěte, že vánoční trh byl dnes nuceně uzavřen a je otázkou, zda se stánkařům vyplatilo ještě znovu otevřít a prodávat. Zdravím!

novinky.cz/...

doplněno 10.12.22 18:42:

Na ten odkaz se musí klepnout a snad to pochopíte (nebo nemusí, ale to není můj problém).

daniel*
Ben;proč by zavírali vánoční trhy, když prodejci se dlouho na to připravovali a 2 roky to bylo omezené.Naopak jsou rádi,že už je rozvolnění a pořádají se adventní trhy.Byl jsem nedávno v Norimberku, nyní ve Vídni a všichni bez respiratoru a vše normálně tady funguje.Jen v MHD to vyžadují.Už se nic neruší z důvodu covid opatření.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]