Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přítel se po rozchodu chce vrátit.

Od: sara* odpovědí: 20 změna:
Měla jsem přítele s kterým jsem byla 2 roky ve vztahu ,ale když zjistil že jsem těhotná tak se se mnou rozešel teď je naší dceři 14 měsíců a ten bývalý mě chce zpátky a říká mi že se změní,ale problém je to že kouří marihuanu

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

9x
Nebud blázen vyhulenej jedinec co uz jednou opustil tebe a své dítě no ani omylem
Najdi si normálního kluka stimhle budou jen problémy
ahoj*

...a ten normalni chlap bude chtit vychovavat geneticky poskozeneho potomka po tom EX? To tys napsal at si najde normalniho, tedy EX je dle tene benormalni a tedy i to decko... Tak se ji prihlas, jestli to za nej vezmes ...

ps: tyhle rady radcu od klavesnice ... to je hned poznat odbornik na slovo vzaty

výtka
Upozornění od sys hejkal 28. 12. 2022 04:36:46
! Pravidlo Z2: je zakázáno psát vulgárně, napadat, urážet uživatele, používat urážlivý nick.
Pokud si najde normálního kluka ne žádnýho vyhulenýho blba co uteče při prvním problému tak tomu bude jedno že to dítě neni jeho a že je to ditě ňakýho vyhulence
Prostě se postará jak o svou přítelkyni tak o její dítě
A to že to dítě má s vyhulencem ještě neznamená že bude postižený
Sam mám na kontě 4 vychovaný nevlastní dcery a čert ví jestli sem či nejsem odborník na vztahy toť otázkou
Možná že až v živoťe zažiješ aapon třetinu toho co já tak tvému mozečku třeba lecos dojde

ltz
hodnocení

6x
Jenom nazor: Opustil vás v době, kdy jste ho nejvíce potřebovala, zklamal, zradil vás. Tu nejhorší dobu jste bez něj překonala, tak být vami se na něj dnes už vykašlu. Takový člověk si důvěru nezaslouži. Ale každý se musí rozhodnout sám za sebe.

hodnocení

6x

Vidím že ho začínáš omlouvat tak to má naději že se vrátí, ale litovat budeš asi ty

sara*
hodnocení

Neomlouvám ho jenom odpovídám

kiki
hodnocení

5x
Tak záleží na tobě jestli se chceš vrátit k chlapovi, který se na tebe i na malou vykašlal, nechal tě v tom samotnou. A ještě když hulí? Já bych do toho rozhodně nešla, najdeš si lepšího chlapa a dceři tatínka.

hodnocení

5x

Nechtěla bych do života zpátky pustit podobného tvora. Nevyzrálý, nespolehlivý. Jenom si užil a když nastaly starosti, utekl, jako když Pepíček rozbije okno. Není to prostě chlap do nepohody. Přijmeš ho zpět, otěhotníš podruhé a on zase vezme roha. A budeš se sama starat o 2 děti. Nevěřila bych mu ani tehdy, kdyby nebyla navíc ta marihuana. Nechal Tě samotnou v nejtěžším období, kdy se každá žena upíná na svého manžela.

Navíc ta marihuana mu časem nemusí stačit, začne loupat perníček, či přejde ještě k horším věcem. A Ty budeš mít kromě dítěte /dětí/ ještě na starosti feťáka. Když už se Ti ten život nějak nevyvedl, není třeba situaci ještě zhoršovat. 14 měsíců o dceři neví a najednou by chtěl? Nebude v tom to, že mu chybí bydlení? Nebo peníze? On ten jeho koníček něco stojí.

Musíš se rozhodnout sama, ale za sebe, když se vykašlal na Tebe i na dítě, bych ho už nechtěla. Udělal jednou, udělá zas. Zvlášť když bude mít jistotu, že ho zase přijmeš. TŮDLE! Jaga.

sara*
hodnocení

Bydlení má a peněz taky dost

liska5
hodnocení

3x

Nezralý, nezodpovědný...To je první, co mne napadlo. Kolik mu je? Pracuje? Platí na děcko? Jaký má vztah s rodiči? Má i jiné zájmy, než se zhulit? Já bych se bála mu důvěřovat. A první, co bych žádala, aby s marihuanou přestal, jinak mu nepůjčím děcko.

sara*
hodnocení

Je mu 23 let,pracuje, platí,s mými nebo s jeho?,to nevím jestli má jiné zájmy
liska5

S obojími, hlavně se svými. A jak reaguje, když mu řekneš, že to hulení Ti vadí? Znám jednoho, co kvůli marihuaně přišel o řidičák. Ten zas potřeboval k výkonu své práce, a teď je nahranej... Tak bacha.

sara*
hodnocení

Reaguje tak ,že mi řekne , že mu to pomáhá od starostí,s jeho rodiči vychází dobře
ahoj*

Neboli unik od reality

a co chces slyset, pokud nesezenes lepsiho, nezbude ti nez to s nim zkusit, sama asi nechces na to byt a jestli se chce zapojit do vychovy, tak urcite lepsi nezsamozivitelka, to poskodi dite ze vseho nejvic

hodnocení

0x

@sara - ten bývalý mě chce zpátky a říká mi že se změní,ale problém je to že kouří marihuanu

Ona ta mariška není jediný problém, že?

" začal hodně kouřit marihuanu a pít alkohol, ale teď nás chce zpátky a píše mi že se změní ... bydlím u kamarádky a ta má svého přítele takže jsem tady navíc a kdybych mohla jít k němu tak by se vyřešilo hodně věcí"

Mám se vrátit ke /...

sara*
08.12.22 17:46
hodnocení

ne není

Bývalý mě chce zpátky...js snadi nějaká věc, kterou podle okolností odloží, pak ji chce zpět, někdy ji zase odloží a pak by si ji zase vzal zpátky? Nejsi přece nějaká věc, kterou chc nebo nechce podle toho, jak se mu to hodí. Važ si trochu víc sama sebe.

sara*
hodnocení

Vaším si sebe a jenom chci říct ,že jsem se k němu s malou vrátila
liska5

Tak si počkáme, jak se to vyvrbí. Jestli je to chlap nebo ubožák.

Sáro, toho muže nevidím jako dobrého parnera, už jenom proto, že "kouří marihuanu a pije alkohol". A také proto, že Tě opustil v nejhorší chvíli a ani za 14 měsíců nepocítil potřebu vidět a pochovat své dítě.

Ale je to Tvé rozhodnutí. Navíc asi podpořené tím, že zatím jsi žila u kamarádky a poněkud tam překážíš.

Čeho si na Tobě vážím: Plno tazatelů zadá otázku, lidé přemýšlejí, namáhají se s odpověďmi a reakce od tazatele žádná. Už nikdy. Takže mě potěšilo, že jsi se ozvala. I když hodně z nás mělo opačný názor. Proto je od Tebe hezké, že jsi jen nehledala pomoc, ale dokážeš i sama popsat, jak to celé dopadlo.

Proto Ti přeji hodně štestí v životě, ať se počáteční neshody urovnají a malá získá dobrého tátu. To už záleží jenom na vás dvou, s tím asi nikdo neporadí. Držím palce. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]