Zdravím,potřebuji poradit.Nahodou jsem na Hokeji narazila na bratránka a měl kamaráda semnou.Sedli jsme si,pak si na netu asi týden psali a pak sešli.Povodali si o vztazích,prý má za sebou 2 dlouhé vztahy a nejlepší vztahy že měl s milenkami(vyprávěl mi o nic),to by mi nevadilo.Rekl co všechno s bratrankem zažil,máme hodně společného,jezdili jsme na stejnou chatu (já na dovolenou on s bartrankem, nevěděli jsme o tom).Sedli jsme si v X věcem.Rekla jsem že jsem měla (4mesice) po rozvodu 2 úlety, říkal že tohle by nedokázal že by musel něco k holce cítit.Taky že nechci vztah(nejsem připravená), řekl že mě okouzlí ať říkám co chci.Rekla jsem mu že co mám dobrého kamaráda,byli jsme milenci 4mesice.A řekl mi to očí že je tohle setkání osud.Po cestě domů,jsem něco prohodila o tom kamarádu,a řekl zase ten kamarád a prý mě chápe.Ptal se zda mě viděl nahou, řekla jsem že jo, prý no dobře.Odjela jsem hned psal zda jsem dorazila v pohodě domů atd.Napsala jsem že v pohodě a ať to neřeší a jdu spát.Psal zase ráno,tak jsem mu psala že kamarádi se takhle neřeší.Napsal ok.Napsala jsem mu ohledně něčeho,napsal ok.A že mě chce vidět.Napsala jsem že mám návštěvu ozvu s později,napsal dobře, beztak to je chlapa a X smajlíků.Takhle se přece kamarád nechová ne?Přijde mi divnej.
Proboha! Přijde ti divnej? Mně zas připadáš divná ty. S tvým vyjadřováním, řazením slov, chybami...Když se s ním dáš dohromady, budete tedy divní dva. A to je potom už na zbrojní průkaz. Nebo na Chocholouška. Jaga.
Jak to tak po Vás luštím a snažím se to nějak pochopit, tak mi připadáte divná hlavně Vy. Chcete, abychom to posoudili, ale vysypete sem takový slovní guláš, že se reakci toho kluka nedivím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.