Zdravím všechny, je mi 17 let a nejsem si jistý jestli jsem ošklivý nebo hezký, celkově jak na tom jsem. Sice měřím 186 cm, ale i když je to super,tak bych chtěl ohodnotit i obličej. Vím, že jsem dost hubený a snažim se cvičit. Spoustu lidí mi říkalo, že jsem krásný, ale také snad i víc, si z mého vzhledu utahuje a říká opak. Děkuju a posilam fotky. Opravdu bych chtěl slyšet upřímnost i kdyby to mělo být zlý, tak budu rádza každý komentař. Kryštof
Krásný nejsi a ani nechtěj být, to nebývá dobrý. Supr výška, normální oblečení, žádnej šampónek... Dobrej základ, z toho může být fajn chlapisko. A při konfrontaci bych si na tebe dával pozor, byl bych obezřetný, v těch očích něco je... Za mě dobrý, zvlášť ve srovnání s nedávným podobným dotazem tady.
Co to s vámi je? Jsi úplně normální. I kdybys byl šeredný - ale to je jen úhel pohledu - tak záleží na tom, co máš v sobě, co vyzařuješ. Kolikrát někoho potkáš a vůbec není na pohled tvůj typ, může se ti zdát šeredný, ale po chvíli, když se s ním blíž seznámíš,přestaneě vzhled vnímat a vidíš ho úplně jinak. Znám několik párů,kdy jeden je podle mě hezký a o druhého bych si - jak se říká - ani neopřela kolo a tvoří dlouholetý, spokojený pár. Děti taky spokojené. Měla jsem kamarádku,taky nebyla žádná krasavice, ale po čase jsem ji viděla úplně jinak, škoda, že již zemřela,chybí mi. Přestaň řešit vzhled ,chovej se přirozeně , ať jsi v pohodě, sportuj, ale nehoň se za svaly,nedělej za sebe něco, co nejsi. Ať se ti daří.
Co se to s chlapama stalo?Krása byla starostí žen.Nebo se nám snad z mužů stávají ženy?Mnoha ženám se vizáží líbit nemusíte a mnohým ano.Jde o vkus jednotlivce.Pokud Vám 100 žen napíše že jste krasavec tak se nezmění nic.Pokud Vám 100 žen napíše že jste ošklivý neuděláte opět nic.Tzn. že spíš než s vizáží budete mít problém s psychikou a sebevědomím které si nejspíš snažíte zvednout zde.Nevím jak to mají jiné ženy,ale mě tento druh mužů opravdu nebere.Kdybych chtěla ženu tak se stanu lesbou. Raději budu mít sebevědomého muže (třeba i méně pohledného) než krasavce bez sebevědomí co se chová jak žena.
Názor 30 letý baby - mně se líbíš. Máš dlouhé prsty, hezké ruce, trochu bych se zaměřila na úpravu nehtů. Jinak obličej příjemný, hezký pohled. Nic nesouměrného. Pokud naženeš trochu svaly bude to top
U každého pozorovatele jde o subjektivní pocit. Pěkně upravené vlasy by ti záviděl nejeden puberťák, také i jeho otec či děda. Uši ti neodstávají, jsou pěkně tvarované, nepokřivené. Oči zdá se světlejší, možná zelenkavé, výrazné; pěkné obočí, žádné houští. Drobnější rovný nos, nemáš ho jak skobu. Rty akorát na políbení, ani úzké, ani jak po botoxu. Brada fajn, neustupuje, ani se necpe dopředu. Prsty poměrně dlouhé, nechty udržované, mnozí by ti záviděli. Svalstvo určitě doženeš, zmizlo ti totiž už to dětské baculatění... Držíš tělo poměrně rovně, žádný uvolněný hrb. Celkem vydařený chlapec. Doporučil bych ti, NEJEN při fotografování, se aspoň trošku usmívat. JEMNĚ ZDVIHNUTÉ KOUTKY pri úsměvu dokáží změnit výraz tváře. Na webu je plno aplikací na úpravu foto. Nauč se s některou z nich pracovat. Ty fotky pak vypadají jinak.
Nejsi hnusný, naopak jsi pěkný (aby jsi věděl, kdo hodnotí, tak jsem holka a je mi 16). Z těch, co si z tvého vzhledu utahují si nic nedělej, protože akorát závidí.
Myslím, že jsi úplně normální, pohledný kluk. Krásný? Krása je v očích toho, kdo se dívá. Buď rád, že jsi štíhlý a nesnaž se ze sebe udělat namakanou zrůdu. Co by za takový vzhled, jako máš Ty, dali tlustí, plešatí a staří? Za mě palec nahoru P. S. Jsem mladší holka, takže snad to mohu trochu posoudit
Krása je relativní pojem. Každý se někomu líbí a jinému třeba ne.
Mně se líbíš, i když jsem již babča v důchodu. Zvláště oceňuji Tvé vlasy, co bych za podobné zamlada dala! Měla jsem je vždycky jako hřebíky!
Jsi takový normální kluk, nijak vyumělkovaný a myslím si, že jako kamarád i příjemný. Krásou se nezabývej, důležitější je zdraví a chytrost. Kdysi dávno jeden spisovatel řekl: KRÁSA POMÍJÍ, BLBOST JE VĚČNÁ. Tak vidíš. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.