Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Crush na hokejistu

Od: anicka* odpovědí: 10 změna:
Poprosila bych o radu, líbí se mi jeden kluk - hokejista. Znám ho přes kamarádku a bydlí ve vedlejším městě. Tak jsem chtěla poradit jak se s ním začít bavit a zalíbit se mu :D Chodíte tady někdo s hokejistou, popř. jaké to je, když má každý den tréninky atdd? Děkuji.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A proč? Proč se mu chcete zalíbit? Crush, takové krásné nečeské slovo přece znamená JEDNOSTRANNÁ zamilovanost, ne? Takže pokud na něj máte crush, jste do něj zamilovaná a tím to hasne. Jeho vztah k vám je nepodstatný.

anicka*
hodnocení

Nejsem do něho zamilovaná, nenapadl mě lepší předmět:D Nevím jak se s ním víc začít bavit, oba jsme spíš takoví introverti. Napsali jsme si pár vět, ale víc se zatím nebavíme. Kámoška mi říkala, že bychom se k sobě hodili, že jsme si hodně podobní.

Pokud jste si podobní, tak se k sobě nemusíte hodit. Opačné póly se přitahují.

liska5
hodnocení

0x

Chodila jsem s kámoškou koukat za mantinelem na jejich na tréninky. Když se něco povedlo, tak jsem dala najevo, že to bylo dobrýýý! Po pár návštěvách už jsme se zdravili. To mi bylo šestnáct. Ti kluci jsou fakt děcka, když od malička znají jen tréninky a jsou stále ve společnosti spoluhráčů. Pokud nemá sestru, tak holčičí svět je mu většinou dost vzdálený a může mít problémy s komunikací s holkou...

anicka*
Já jsem byla s kámoškou se podívat an jejich zápas, ale asi by bylo spíš trapné tam "řvát" jako jediná:D Tys to tak dělávala?
liska5

To jsem neřvala, ale řekla povzbudivě, když kolem projel, nebo vedle nás zabrzdil. Tam se vyjadřovalo zpoza mantinelu více lidí /Litvínov 1966/

anicka*
Všude okolo je to plexisklo takže mě stejnak neuslyší, když to nezařvu :D ale po zápase jsem mu napsala na něco se zeptala a napsala jsem mu, že je hrál dobře a tím to skončilo bohužel.
liska5

Tak plexisklo tenkrát nebylo, jen sítě za brankama. Teď snad jen ukázat palec nahoru, jakože super!

anicka*
hodnocení

Zkusím, třeba se někdy i podívá:D Ať si ale zas nemyslí, že jsem nějaká ujetá fanynka

kiki
hodnocení

0x
Mám úplně stejný problém, já bych mu i napsala, ale co? Jednou jsem mu psala ale nedokázala jsem rozvést konverzaci takže to skončilo u 4 zpráv.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma co je crush
Otázky na téma co je to crush
Otázky na téma crush

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]