Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zdravější způsob pití

Od: houmr* odpovědí: 4 změna:

Dobrej den.
Zrovna u piva s kamarádem řešíme nekulturní otázku. Pokud se chce člověk opít, myslíte že je zdravější a dietnější se opít jen pivem/vínem , či rovnou přejít na tvrdší dráhu vodka, tuzemák atd.? Dík a čau.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

molly
hodnocení

2x
Kdysi jsem nad tím přemýšlela. Když vypijete 700ml suchého vína má to ca 1900 kj a ca 84g alkoholu. Když vypijete ca 200ml vodky má to ca 1900kj a 80g alkoholu. Vodka je čistý alkohol. Víno má přece jen nějaký cukr. Vodky určitě nevypijete tolik, co vína. Při větším pití mám pocit, že je člověku blbě spíš z cukru, než alkoholu. Tedy pokud chci pít volím radši vodku. Do nedávna byl Sprite se sladidly a za mě byl super drink sklenice plná ledu, citronová šťáva, vodka, Sprite. Nikdy mi po tom není blbě. Bohužel Sprite už se dělá zase s cukrem tak mám smůlu :)

hodnocení

0x

Že by zase troll? pokud , tak: tvrdým alkohlolen to bude menší množství , kdežto v pvu velký objem tekutiny a pravděpodobně pozdější účinek (to vše dle tréninků pití) Jestli dietnější? tak je to asi téměř jedno,Njerychlejší asi při míchání -česká plácaná-naleju do sebe vše co je kde na stole, pivo, víno, rum , ale o to větší pak kocovina. JInak zdravější způsob pití je nepít a když tak třeba sklenička vína občas.

hodnocení

0x
Alkohol dehydratuje proto je lepší pít pivo, nebo u tvrdého každý panák zapít vodou neperlivou. Pokud nejste znalec vín tak se do vína nepouštějte protože nepoznáte vína s přidaným cukrem.
Z vámi jmenovaných možností je nejhorší tuzemská náhraška destilátu z cukrové třtiny.

liska5
hodnocení

0x

Já jedině dobré červené.*zdravi* To je lék! Má antioxidanty.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]