Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pokuta jízdy na černo

Od: derwana odpovědí: 2 změna:

Ahoj,potřebuju poradit nejlíp od někoho,kdo pracuje v doplatkové pokladně DPP na Bojišti,4.6. jsem dostala pokutu za nepředložení jízdenky,do 15 dnů-teď do pátku jsem to nestihla zaplatit,počítala jsem s tím,že tam zajedu odpoledne,že budou mít do 17h,už jsem to neověřovala,když jsem to zjistila,bylo už půl třtí,nejsem z Prahy,takže už se to nedalo stihnout.Chci se zeptat jaká je praxe,když to nezaplatím,tak když končej v 15h,tak to předaj až v pondělí,mam v úmyslu jet tam hned na začátku otevření,tak by to ještě šlo to tam zaplatit samozřejmě už ne 700kč,pak bych musela do inkasní společnosti,to zvládnu,já jen,že by to bylo rychlejší a lepší to ještě zaplatit v doplatkové kanceláři,vždyť přece v sobotu a v neděli se nepracuje,tak to tam pošlou až v pondělí.Už jsem vytrestaná dost a už to v životě neudělám,nemam ráda resty a vše musim mít v pořádku.Děkuji za odpovědi

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

0x

Zaplaťte to vkladem na účet, rozhodující je datum vložení hotovosti.

hodnocení

0x

Zkuzte to zaplatit hned v pondělí ráno s omluvou. Nesnášejí tam žádné výmluvy, to tam říká každý opozdilec. Budete-li mít štěstí na hodnou paní, tak vám to krátké prodlení promine. Já to štěstí kdysi měla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]