Nejste přihlášen/a.
Já bych to četla Veringer. Na fcb je fotograf Dominik V... Mohl by to být jeho předek, třeba děda, prastrýc... To úvodní poněkud předimenzované a specifické písmeno představuje jeho vstup: že je sebejistý a svůj "někdo"...Ten dolů stočený koncový tah /vlastně 2x/ znamená něco jako: já jsem domluvil a basta, tak to bude...
Viringer aktuálně u nás žádný nežije.
Veringerů je 25, nejvíc v Horažďovicích, Praze a Příbrami. Nebude to asi malíř významný, žádný jeho obraz není v galeriích.
Já jen , že tam na druhém písmenku je rovněž tečka a písmeno e má opravdu jako jasné e, předposlední písmeno.
To ano, je tam taková nitka, slabá tečka, ale relativně vysoko. Jen si myslím, že to je z němčiny, kde je hodně slov s předponou ver- . U toho zadního - e - nejspíš zpomalil tahem od smyčky g, tak je zřetelnější...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.