Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nepřečetl signatůru, pomůžete?

Od: vlada63 odpovědí: 7 změna:
Nepodařilo se mi přečíst signatůru,pomůžete?
Nepřečetl signatůru, pomůžete?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

0x

Já bych to četla Veringer. Na fcb je fotograf Dominik V... Mohl by to být jeho předek, třeba děda, prastrýc... To úvodní poněkud předimenzované a specifické písmeno představuje jeho vstup: že je sebejistý a svůj "někdo"...Ten dolů stočený koncový tah /vlastně 2x/ znamená něco jako: já jsem domluvil a basta, tak to bude...

jiofa

Já bych četl Viringer

liska5

Viringer aktuálně u nás žádný nežije.

Veringerů je 25, nejvíc v Horažďovicích, Praze a Příbrami. Nebude to asi malíř významný, žádný jeho obraz není v galeriích.

jiofa

Já jen , že tam na druhém písmenku je rovněž tečka a písmeno e má opravdu jako jasné e, předposlední písmeno.

liska5

To ano, je tam taková nitka, slabá tečka, ale relativně vysoko. Jen si myslím, že to je z němčiny, kde je hodně slov s předponou ver- . U toho zadního - e - nejspíš zpomalil tahem od smyčky g, tak je zřetelnější...

Čtu Viringer. Tečka nad prvním i je, Liško, sice vysoko, ale kam jinam ji měl autor umístit, než nad ten rozmáchlý tah? Příjmení Viriger mi Google nabízí. Hned na první stránce tři ženy, asi Maďarky.

Z pouhého podpisu se nepozná, jestli má vůbec význam po autorovi a hodnotě jeho díla pátrat.

Na první pokus sem dal taky Veringer.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]