Nejste přihlášen/a.
Dobrý den obracím se s dotazem. Doma máme spoustu nepotřebného starého oblečení. Jedná se hlavně o staré bundy a kabáty. Můžete mi poradit kde to mám vyhodit? Kontejner na oblečení nemáme a na charitu to nechci dávat bo tam chcou jen oblečení čisté a vyprané. Což bych prala nejměné dva měsíce. Děkuji za odpovědi
Rozhodně bych to hodila přímo jim. Ale jestli toho máte tak strašně moc... Nemáte někde poblíž také Diakonii? Tam nosíme tašky oblečení tak jednou za dva roky a nikdo nikdy nechtěl žádné papírky od čistírny a nic takového. I na severu Moravy (tipuju) určitě nějaká Diakonie je, zkuste pohledat. Někomu tím ještě uděláte velkou službu
Taky jsem při povodních dávala oblečení do charity, starší bundy, říkala jsem si někoho zahřejou třeba. Nazvali to prý pouze s lístkem z čistírny a to fakt ne.Sama si peru bundy doma...ne v čistírně
Sehnala sjem si rodinu poblíž mého bydliště co má spoustu pěstounckých dětí a spoustu přátel s mnoha dětmi...vždy za čas odvezu věci tam a mají radost všichni
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.