Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Staré oblečení - kam s ním?

Od: lucinek odpovědí: 7 změna:

Dobrý den obracím se s dotazem. Doma máme spoustu nepotřebného starého oblečení. Jedná se hlavně o staré bundy a kabáty. Můžete mi poradit kde to mám vyhodit? Kontejner na oblečení nemáme a na charitu to nechci dávat bo tam chcou jen oblečení čisté a vyprané. Což bych prala nejměné dva měsíce. Děkuji za odpovědi

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

0x

A co to odnést přímo bezdomovcům do azylového domu? Ti si tahají oblečení z popelnic, myslím si, že by jste uspěla. ;)

pubezregistrace
hodnocení

0x

Rozhodně bych to hodila přímo jim. Ale jestli toho máte tak strašně moc... Nemáte někde poblíž také Diakonii? Tam nosíme tašky oblečení tak jednou za dva roky a nikdo nikdy nechtěl žádné papírky od čistírny a nic takového. I na severu Moravy (tipuju) určitě nějaká Diakonie je, zkuste pohledat. Někomu tím ještě uděláte velkou službu :)

malvinka*
hodnocení

0x

Na Zličíně v blízkosti Ikey a Tesca je sběrna. Upřesněte místo bydliště , odpovědi budou konkrétnější.

kacenka13*
hodnocení

0x

Taky jsem při povodních dávala oblečení do charity, starší bundy, říkala jsem si někoho zahřejou třeba. Nazvali to prý pouze s lístkem z čistírny a to fakt ne.Sama si peru bundy doma...ne v čistírně

Sehnala sjem si rodinu poblíž mého bydliště co má spoustu pěstounckých dětí a spoustu přátel s mnoha dětmi...vždy za čas odvezu věci tam a mají radost všichni:)

stracena*
hodnocení

0x

Pokud jste z Prahy, tak na Spořilově kousek od Kauflandu (ulice Chodovská) jsou dva kontejnery určené na takovéto věci. A.

lidus*
hodnocení

0x

Léta to řešíme následovně-položíme boty, oblečení na pletivový domek ve kterým máme nepochopitelně uzamčené kontejnery a už tak za dvě hodiny je uklizeno.

hodnocení

0x

v Praze si myslím, že by to neměl být problém, na parkovištích u nákupních center, např. u Hypermarketu Albert Čestlice nebo na parkovišti u supermarketu Albert ve Vestci u Prahy jsou umístěny kontejnery určené k odkládání jak oděvů, tak i obuvi, vše by mělo být v igelitových pytlích.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]