Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sádlo na kožené rukavice

Od: zte odpovědí: 3 změna:
Mohu boxerské rukavice namazat vepřovým sádlem? Výrobce doporučuje mazat aby kůže nepraskala ale mám doma jen toto :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

2x
Já na kožené věci používám přípravky na sedla od značky Farnam. Když jsou dobré na ručně šitá sedla za desítky tisíc, která vydrží celý žiot, budou dobré i na moje boty. Taky mám ráda vosk Renapur.

liska5
hodnocení

0x

Ani bezbarvý krém na boty nemáš? Nebo včelí vosk? ...Sádlo ani indulonu, jak někdo doporučuje, nemáme prý na kožené sportovní náčiní používat, že se kůže poněkud rozvolní. Možná to těm rukavicím tolik nevadí, ale koženým balonům ano. Tak oslov nějaký oddíl boxu. Nebo boxera na fcb...

hodnocení

0x

Na kůži pokud je to opravdu přírodní materiál! klidně sádlo, hnědé vojenské leštidlo na obuv /pokud se ještě dělá,/ Pokud nechcete kupovat něco speciálního a drahého pak klidně i už použité sádlo po smažení řízkové pochoutky... Jinak prý se na kůži dá použít cokoliv co je na obličej, ruce...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]