Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak funguje předplacený kurýr dpd?

Od: nella odpovědí: 6 změna:
Měla bych dotaz ohledně predplaceneho kurýra u dpd, jelikož se mi ozval zájemce a nabídl mi tuto možnost s tím, ze mu mám poslat jméno, tel. číslo a adresu kam kuryr přijede. Prý vše zaplatí, ale vůbec netuším jak obdržím platbu - ihned po předání balíčku kurýrovi (?)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

makak
hodnocení

5x
Nikdy, je to podvod.

hodnocení

3x

Nevěřte tomu člověku ani slovo, je to zloděj. Jeho cílem je vylákat z vás na podvodné stránce údaje vaší kreditní karty, aby mohl vybílit vaše konto. Nebo ty údaje může prodat na černém trhu, aby je někdo mohl zneužít třeba k úvěrovému podvodu.

idnes.cz/...

hodnocení

3x

Nijak. DPD tuto službu nenabízí. Jedná se o podvod.

etana*
hodnocení

2x

čistý podvod, pryč od takového obchodu. Velmi běžné na fb marketu, vintedu a podobných serverech.

sony*
hodnocení

1x
Je běžné, že dostanete také nejaky kontakt na toho kurýra.
Pokud ne,pozadujte ho od toho zájemce.
Trochu mi to, co popisujete připomíná podvodníky,kteří vás později požádají o číslo bankovniho účtu i s PIN,údajně aby mohli peníze vložit na váš účet..
Peníze na účet nejen nevlozi,ale ještě z něj vyberou vše co tam máte.
Doufám,že vás nepotká nic takového.

aj
hodnocení

1x

Takhle přesně to DPD ne/funguje:

doplněno 28.11.22 12:57:

Denně ukradnou v Čr přes 5 milionů korun...

Zapad je naivni a hloupy, mamuti...

doplněno 28.11.22 13:02:

možná by weby, propagující ukrajinskou vlajku, místo toho měli nasdílet tyhle 3 videa (protože nemálo Ukrajinců v tom jede proti nám, mamutům):

... ještě ty dvě parodie od Čsob:

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]