Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poznat hlas

Od: herd® odpovědí: 5 změna:
ten hlas je mi dost povědomý, o koho jde?
cdn.vpplayer.tech/...
Stačí první 3 sekundy. Nemá cenu to pouštět déle jakminutu, pak si na ten hlas zvykne a jaksi otupí rozpoznávací schopnosti.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

okolik
hodnocení

0x

Jedná se o nějakého zprávaře nevím z které TV , ale je mi povědomý.

aj
hodnocení

0x

Zajímavé, někdo uříznul logo stanice, nejsou to CNN prima new s nebo TV seznam?

ten hlas dobře znám ale nevybavím si odkud, na TV vůbec nekoukám takže to bude spíš nějaké alternativní internetove médium?

doplněno 27.11.22 00:19:

Ten hlas uz jsem si spojil, delal pred 15 lety s Tunou na Nově a pak pro Stream/Seznam TV

Jmenuje se a teď to zkomolim: Klinberg (sorry) nebo Klenberg (ne Klingenberg, to je pani ze Sisifos, manzelka kouzelnika Kroulika) jakub nebo adam? Oblicej si vybavim ale to jmeno bylo cizi a psalo se neintuitivne

doplněno 27.11.22 00:22:

Tak mozek se mi vzpamatoval i kdyz pomohlo hodit do google "Jan Tuna Jakub"a foto ukazalo

mall.tv/...

mall.tv/... Zoofilie

liska5

Takže nejspíš Jakub Klingohr, roč.78

hodnocení

0x

Dobrý den. Mě to přijde jako Libor Baselides. Jenže ten myslím už pro televizi nepracuje.

hodnocení

Není to Tomáš Holčík? po měsíci "mi to uzrálo"v hlavě kdo by to mohl být.

agmipnzd.captain.vpplayer/...
(je dobré si pustit 5:30, kde je přechod na jiný nikrofón)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]