Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolečko vzadu na hlavě

Od: mrmistr odpovědí: 4 změna:
Zdravím Vás všechny a přeji hezký pátek.
Rád bych se zapojil do diskuze ohledně androgenní alopecie, ovšem mám dotaz. Je možné, že toto kolečko vzniklo i tím, že byla pokožka hlavy nadměrne suchá a svědivá a dotyčný nevědomky/někdy vědomky si toto mohl způsobit sám? Děkuji za odpovědi.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Bude fotka?

doplněno 26.11.22 18:52:

Takhle, na stejném místě mají hlavičku odrbanou miminka, jak leží s hlavičkou na jednom místě. Jestli to kolečko je tam dlouho, tak by to mohl být pozůstatek, vlasové kořínky se tam neutvořily. Moc blábolím?

kolecko

Kolečko vzadu na hlavě - může být i od konektoru

Kolečko vzadu na hlavě

liska5
hodnocení

0x

Objednejte se ke kožnímu. I ten si bude lámat hlavu. Můžete to mít i po nějaké viróze, nebo jako autoimunitní reakci... Bezvlasé kolečko, jako plísňové onemocnění, jsem viděla u jednoho děcka, možná i to stálé odírání tomu přispělo...

Pokud vynecháme uvedené příčiny a vlivy hormonální, tak padání vlasů znamená nedostatek minerálů, hlavně Zn, Mg a Fe. Raději ve stravě, neboť se vzájemně podporují ve vstřebávání mezi sebou a s vitamíny. Všechny tři jsou bohatě zastoupeny v melase. To je takový černý pendrekový sirup ze zdravé výživy - lžíci denně. Pak ořechy, cereálie, panenské oleje ze semínek, banány, kakao, sušené švestky, zeleninu, ryby, ovoce,...

hodnocení

0x
Muze to byt i nejaky zanet. Ja to jednou taky mel i ve vousech. Dostal jsem na to nejakou vodicku a do nekolika mesicu se to spravilo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]