Nejste přihlášen/a.
Myslím, že od Novinek dost hloupá otázka. Co v něčem kratším. Dokonce i bez sukně a bez kalhotek. To snad je dnes přímo nutná průprava do říše moderátorek a "celebrit".
Někteří lidé by položili i život za to, aby se mohli zviditelnit. Namátkou jen ta vošmerenda Hanychová, ať se už o ní psalo v souvislostmi s vulgárním chováním, s chlastem, hlavně když se o nbí psalo.
doplněno 19.04.13 18:35:Čím méně toho dotyčná v hlavě má, tím víc toho zpravidla ukazuje. A zapomíná přitom, že to, co ukazuje, máme my všechny stejné. Že na tom nikdo nic nového či jiného neobjeví. Že se tudíž nechlubí ničím mimořádným. :DJaga.
Mě spíš zaráží, kam se to bulvár dostal - to číhání fotografů snad vleže na zemi na ženu v úzké sukni vystupující z auta, aby ulovili fotku kalhotek (nebo čeho) - šokuje mě, že veřejnost po tom zřejmě pase, jinak by už dala najevo fotoreportérům, že to, co dělají, je vrchol nevkusu a nevychovanosti. Proboha, a ještě k tomu "novinář"napíše, že se dotyčná dopustila trapasu - přitom největšího trapasu se dopouští sám, čenichat s foťákem ženám pod sukní, to je ubohé. Nejsem nijak prudérní, ale bez základní slušnosti může jít celá společnost - a taky mílovými kroky jde - do nenávratna.
doplněno 19.04.13 23:20:například tady... prý "ukazovala"... vždyť ten fotograf jí strčil foťák pod sukni, nevšimla jsem si, že by něco ukazovala.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.