Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč lidi kupují místní Sim karty v cizine

Od: anlou odpovědí: 6 změna:
Dobrý den,prosim o odpověď jak pro blbe..
Jedu do Jordánska a ve všech diskuzích se doporučuje po prijezdu koupit a ihned vyměnit českou simku za místní.Je mi jasné,že se tím usetri, ale je to fakt nutné, Volat tam nebudu, data 2 Gb mám, vím,že to moc není,ale na emaily a odbavení online by to mělo stačit.diky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

makak
hodnocení

0x
Protože to není EU a vše v roamingu(i ty data) platíš extra?
anlou
hodnocení

Diky, takže ty data zaplatim vlastně dvakrát? Já myslela, kdyz jsou tady placený, že je zdarma tam pouziju. Naivní asi.
makak
Neplatis je dvakrát. Ty co mas koupene tady nejdou použít v zahranici(mimo EU). Takže abys je mohla používat v Jordánsku, musíš si tam zaplatit extra balíček (jordansky operator pak zinkasuje tveho ceskeho operatora...).
anlou
hodnocení

Takže když to neudělám, muzu používat mobil, hlavne emaily, jen tam, kde je zdarma wifi nebo taky ne?
Víte jak je to s internetem třeba na Kubě? Tam jste úplně v p*de*i *smich* Prostě tam není! Jen ve WiFi parcích na vyhrazených místech..A Wi-Fi znamená jít si koupit data k jejich "operátorovi" a pak vám teprve bude ta WiFi v parku fungovat..
Proč lidi kupují místní Sim karty v cizine

raton*
hodnocení

0x

Jak už bylo řečeno, ikdyž máš 2gb tarif, tak můžeš za každý mb dost zaplatit... takže doporučuji duální telefon :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]