Nejste přihlášen/a.
Rohlík mi přivezl už několikrát takto poškozené mlíko. Potřebuji ho skladovat v chladnější předsíni asi až do vánoc, neboť vyrábím z houbiček postupně domácí kefír. Převzetí jsem nijak nekomentovala, protože mi jinak nemá kdo nákup přivézt. Má takto zmuchlaný obal zásadní vliv na trvanlivost mléka?
Vybrala bych ty pomačkané a z nich bych dělala kefír přednostně. Hned bych použila, kde bych zjistila nějaký průsak. To asi převařit.
Já se spíš divím, protože je to mléko trvanlivé, v němž jsou procesy zastavené, že to ta houba dokáže překonat. Měla jsem zato, že na kefír je lepší mléko čerstvé, které snadno kysne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.