Vzpomínám, je to už nějaký rok, ale prodávaly se mentolové cigarety PETRA. Normální měly hnědý pruh na krabičce, ty mentolové zelený.
Protože jsem ale nekuřák, nevím, zda se tyto zelené Petry ještě vyrábějí. Jaga.
liska5
Já zase vzpomínám, že to byly první, na kterých jsme "trénovali" na základce kouření. A jak některým z toho bylo blbě... Příslovečně to bylo u hřbitovní zdi v Mostě.
Tak tak, a proto v té naší civilizované evropě, koupíme různé Neo, Iqos, elfbary (zhřívaný tabák) atd,,atd.., kde příchuť nezná mezí, od žvíkačky až po různé buchtové příchutě
Civilizovanou jsem myslel tu část která končí na východních hranicích Polska a Slovenska. Dál už cenzorská moc Buxelismu nesahá takže tam ač stále ještě v Evropě podobný bordel určitě koupit půjde. Jinak si vzpomínám že co by puberťákům nám vozila kamarádka z Velimi mentolové krystalky které si kuřáci strkali do klejek a bétéček
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.