Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak jí dát najevo, že se mi líbí?

Od: marec odpovědí: 2 změna:
Jsem na VŠ a už rok se ve škole na hodinách vídám s jednou holkou. Ten minulý rok se nic se mnou nedělo, ale až teď jsem se do ní hrozně zamiloval a stále na ni myslím, z každého potkání jsem nervózní. Miluju ji, ale nevím, jak jí to dát najevo. Vždy se jen pozdravíme a na sebe usmějeme.
Navíc je to ještě složitější tím, že všude a vždy chodí se svojí nejlepší kamarádkou, snad nikdy není sama, vždy s ní.
Chtěl jsem se tedy zeptat, zda byste neměli tip, jak jí dát najevo, že se mi líbí.
Znám takové případy, že někdo třeba na IG či Messengeru pošle v chatu dotyčnému třeba smajlíka, který posílá pusu, a pak treba se omlouvá, že to byl omyl či tak, ale to asi dělat radši nemám, že? Nebo myslíte, že není hloupé jí to dát najevo nějak přes ten chat, nějakou zprávou?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Hrozně jsem se zamiloval - to není správná formulace. Spíš se Vám ta dívčina hrozně líbí, myslím vzhledově a Vy to zaměňujete za zamilovanost. Zatím jste se zamiloval jen do vzhledu a to není zdaleka všechno.

Zamilovat se můžete teprve časem, do někoho, koho znáte, či poznáváte, jak se chová, jak mluví, jak jedná...To, jak vypadá, je pro Vás sice podstatné, ale nevíte o té dívce nic bližšího.

Až se příště potkáte a ona se na Vás usměje, kujte hned železo a zeptejte se jí, zda by s Vámi nešla posedět na čaj, na kávu, nebo na sklenku vína. Pokud svolí, máte dveře otevřené. Při tom posezení se jí zkuste citlivě vyptávat na ni a na její život, studium... Ne jako u výslechu, ale zvolna. Můžete mluvit i o sobě, ale ne pořád, spíš naslouchat jí. A teprve až zjistíte, jaká ta dívka opravdu je, nejenom jak vypadá, ale i jak jedná, jak se chová...můžete se pomalu začít zamilovávat. *srdce*

Protože jsou i případy, kdy dívka, která nepobrala tolik krásy, je zamilováníhodná a naopak nějaká krasavice nikoliv. To ale časem poznáte, až se s ní seznámíte blíž.

Nějaké smajlíky s pusou nejsou hodné mladého muže, ale spíš se hodí pro děti z 1. stupně ZŠ. Jaga.

ltz
hodnocení

0x
Odvěky vždy zabíral dlouhý pohled do oci při setkání. Holka se určitě dovtipi, co to znamená. Při dalším setkání k pozdravu přidejte pár vět a uvidíte jestli to zabralo. Když ona bude mít zajem, určitě poznáte nějakou odezvu. Pak až by byl více vhodný ten chat. I ona sama může potom vymyslet plán, kdy třeba řekne kamarádce, že potřebuje jít sama, když se s vámi zase potká. Pokud tedy se jí také líbite. Nebo napoprvé obě dvě někam pozvěte, vždyť jste studenti, budete spolu umět komunikovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]