Nejste přihlášen/a.
Sousedku odvezla na jaře rodina do alzheimer-centra, kde už paní zůstala. Postupně přestávala trefit domů, když ji někdo přivedl, stála nekonečně přede dveřmi a nevěděla, že je má odemknout. Když zavolali její dceru, tak paní ji nepoznala. Teď prý ani neví, že má jíst i když má před sebou misku s jídlem a v ruce lžíci. Neumí jídlo spolknout. Prostě je už na konci. Jistou dobu otci ulehčíte, ale ani nemusí vnímat, že jste to Vy, jeho syn. Prostě mu to v mozku vymizí. Je to šílené, ale je to tak. Určitě by Vám rady dal její praktický lékař. Nebo si zjistěte ve svém okolí takové alzheimer-centrum a ptejte se. Na internetu bych hledala poradny...Přeji hodně sil!
1+nechápu odstavce -- používejte houpací židle a nepoužívejte houpací židle...
2+ moje žena se tmy nebojí - má bobříka odvahy
alzheimer.cz/...
alzheimer.cz/...
socialnipolitika.eu/...
pohyblivost.cz/...
kurzy.cz/... .Jestli to stále platí,tak při blokovém čištění musíte přeparkovat.
- dobré je nechat si zřídit označené parkovací místo u domu
odbor-socialni.kraj-lbc.c/...
Dobré je udělat si kurz pečovatele.Jezdil jsem za manželkou každý den do DD tak jsem si udělal zdarna tam jak u manželky tak i u jiných lidí.
Určitě je toho víc,ale na všechno si nevzpomenu.Co taky vyplodit v jednu v noci.
Čtěte,učte se.Jestli do toho půjdete tak gratululi.
Zkuste podávat otci Arniku AKH v dávkování 2-2-2 pokud zvládne vycucat . Pokud ne nechte rozpustit tabletku ve vodě podávejte ve formě nápoje.
Škoda, že si nemůžete Romane přečíst jisté kauzaistiky...
Jinak na rozvoj této nemoci má vysoký vliv jisté E nyní přesně nevim zda E542 , ale je jisté, že se přidává do uzenin, prášku do pečiva, pekárenských výrobků, sušenek a pod. A všechny ty úžasné emulgátory a stabilizátory.
K čemu by mu kasuistiky pomohly? Na prevenci je, bohužel, pozdě. První tam uvádí ten MUDr Tolar chronický spánkový deficit, geny, prostředí vč. stravy... On příčiny moc nerozebírá, hlavně že je na cestě ke zpomalení resp. zastavení toho procesu. Co je zajímavé ty jeho víkendové pústy, které nazývá očistou mozku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.