Nejste přihlášen/a.
Ani ne týden mám nové kožené hnědé boty. Včera pršelo a trochu se mi zašpinily. Dnes jsem proto vzala namočený jemný hadřík a chtěla jsem špinavé skrvny na špičce boty utřít, bohužel, se mi však na tom místě bota příšerně odřela. Vubec to nechápu a velmi mě to mrzí. Jsou to boty z eobuv.cz, myslíte, že mi uznají reklamaci?
Už jednou jsem si boty z eobuv objednávala a také mi dlouho nevydržely - opět ta kůže byla velmi náchylná k poškrábání. Teď jsem ale znovu boty z eobuv zkusila a bohužel tedy opět lituju.
Taky se Vám to u nových bot takhle stalo?
Nenapadlo by mě chtít reklamovat chybu, kterou jsem sama způsobila. Ani se o to nepokoušejte. Boty jste si přece poškrábala sama. Nechápu, co je to za materiál, když, jak píšete, nevydrží otření jemným namočeným hadříčkem. Nejsou to nakonec nějaké ty papírové boty, které se dávají do rakve? Docela bych uvítala fotku, jak poškození vypadá.
Prostě budete nosit boty poškrábané, jistě si toho málokdo všimne. Použiji k tomu tu slavnou větu: NA FUNKCI TO NEMÁ VLIV. Nic jiného nemůžete dělat. Snad to zkusit rozleštit nějakým krémem, ale nevím, zda to pomůže. Jaga.
A když jste už jednou s botami od tohoto prodejce nebyla spokojena, nechápu, proč si je kupujete znovu.
Narozdíl od předchozích bych reklamaci zkusila, pokud jste botu skutečně neodřela, ale smyla tím hadříkem barvu (nedovedu si představit, jak se dá měkkým hadříkem kůže odřít). Občas jsou boty špatně barvené, to je vada obuvi stejně jako třeba, když barví ponožky. Eobuv je dost drahý obchod s hezkými botami, ale spíš horší kvality.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.