Nejste přihlášen/a.
Mám v okolí dva nepracující středního věku , prý mají důchod na hlavu. a oni i teď v zimě chodí v kratkých kalhotách a bosé nohy v gumových pantoflích. . Normální člověk už by byl asi nachlazený , nebo měl nemocnéledviny. Myslím , že otužilci to nejsou. Jedině , že by měli vyjímku a neonemocněli by ničím právě pro to , že jsou na hlavu?
Nízké teploty nachlazení nezpůsobují, to je fáma.
Jedině , že by měli vyjímku a neonemocněli by ničím právě pro to , že jsou na hlavu?
To je úplný nesmysl.
Když Vás to tak zajímá, tak proč se jich nezeptáte? Třeba to jsou otužilci. Proč myslíte, že ne? Horší varianta by byla, že jim je zima a neobléknou se.
A znáte je tak dobře, že víte, že mají ten důchod neoprávněně? Jste si tak jistý, že nejsou psychicky nemocní? Psal jste, že se jich bojíte, ani byste s nimi nepromluvil, že jsou schopní zabít, tak s nimi asi není něco v pořádku... Nikdo Vás tu nekritizuje - je to jen doporučení, abyste trochu přehodnotil své úsudky o lidech, které neznáte, a nekritizoval je.
Proč si o psychicky nemocných lidech myslíte, že žijí svobodným a bezstarostným životem? Sice se Vám zdá, že žijí spokojeně, ale už jen z toho, co jste o nich napsal, tak to pravda nebude. Co když třeba na to oblečení ani nemají? Vám by určitě také nebylo příjemné, kdyby Vás někdo sledovat a řešil, že máte třeba tetování, značkovou bundu, špinavou bundu, díru na oblečení, že chodíte moc zachumlaný, i když taková zima není... Odborníka se neptejte, jen byste se zesměšnil, a okolí také ne, mohli by se to dozvědět, naštvat a víte co, bojíte se, že na Vás zaútočí. Vy snad důchod máte, navíc si můžete ještě přivydělávát, protože snad nemocný nejste, snad žijete v hezkém příbytku, ne v garáži.
No, ptát se jich určitě nebudu, oni jsou beztrestní, mohou mě klidně zabít a nic se jim nestane. Chodí si svobodně venku nakupují , nebo možná i kradou ,peníze mají protože berou invalidní důchod. Asi se zeptám nějakého lékaře. Jestli Vás nebo někoho jiného moje otázka pohoršuje , neodpovídejte mi na ni a hlavně mě nekomentujte neurvale. Vidím to s celospolečenského hlediska . Někteří lidé strádají a oni si žijí na pohled spokojeně . jeden spí v pronajaté garáži a druhý normálně v bytě s přítelkyní . Oba jsou v produktivním věku.
Tak se omlouvám ,jestli jsem někoho pohoršil a má mě za pitomce starého 70letého.
Pokud spí v pronajaté garáži, tak ti garantuji, že je tak otužilý, že když by šel s tebou do teplé místnosti 22°C, tak mu bude horko.
Tady jde jenom o zvyk. Klidně si můžeš začít doma pomalu postupně snižovat teplotu až na 14°C (Každý den třeba o 0,5°) a budeš s tím v pohodě, pokud překonáš blok v hlavě.
Dobrý den, občas někoho takového potkám v zimě na ulici, tak zas takový úkaz to nebude. A např. herec Pavel Nový chodí také v zimě v kraťasech a zdá se být duševně v normě. Máte pravdu, že tu termoregulaci má každý nastavenou jinak, ale s duševním zdravím bych to nespojoval. Já taky chodím venku třeba ještě v tričku a potkávám lidi v mikině nebo bundě. Zdravím!
Ano , já to vím, tady chodí do samoobluhy pán v tílku a v trenkách , ale ten se otužuje celý život. Pavel Nový také. Mně šlo o to , že je to pro mě neuvěřitelné , má zimní tepláky , zomní bundu a bosé nohy a zima mu asi není . Ani není nemocný . Mně urolog při kontrole zdůrazňuje -neprochladnout od nohou ! Tak to mají dobré , možná je to i tím svobodným a bezstarostným životem.
Asi jsou tak dobře zaléčení, že jim ani není zima. Takových lidí bude přibývat. Na co se nervovat v práci, když takhle mají svůj klídek. Znám např. jednu, co se léčí na hlavu, nechodí do práce asi 40 let, přitom doma všechny ovládá, dle povelů udělají všechno podle ní a mají to doma překrásné. Hloupí jim i závidějí.
Děkuji , to je přesně ono. Narážím na to , že psychiatři dávají posudek, že jsou na hlavu a oní můžou normálně fyzicky pracovat . Oblečení mají značkové , žídně šunty , vyžírají a chlastají si také přepychově a ještě jim nic není , mohou chodit naboso. a my se na to díváme , celý život jsme pracovali.
Já jsem také bral léky na deprese a alkohol jsem nemohl pít žádný ani pivo. Oni si na lavičce klidně pijou jednu plechovku za druhou. Myslím , že ani žádné léky neberou , zahodí to nebo to ještě někomu dá na převaření na drogy .
Ale dobrý , už toho mudrování nechám jsem 10let v důchodu , mám za sebou kus poctivé práce , jenom mě to nešlo dohromady ta termoregulace , že je to proti přírodě?
Nevím, co píšou přede mnou, ale vím, že mně známí autisti mají jinde práh bolesti, mnohem více snesou a nevypadají, že je úder bolí...A tudíž je možné, že by jim i zima a mráz hned tak nevadily. ... ... Jak reagují jiní psychiatričtí pacienti, nevím. Asi jako my, a těch diagnoz jsou stovky...
Ano , opět jste mě nachytala , nemá to nic společného , máte pravdu , nechal jsem se unést a zbytečně to rozváděl.. Je mi to fakt divné , že jim není zima . a dál už jsem to neměl rozvádět .
Omluva všem co to četli . Zeptám se mé praktické lékařky až k ní půjdu na nějakou zdravitní kontrolu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.