0x
Já ti fandím, je to odvážný krok, ale drž se nohama na zemi. V 2 + kk dnes žijí i 4 členné rodiny, aby poplatky utáhly. Napiš kolik u vás stojí pronájem 2 + kk, pak připočítej energie, internet, mobil a strava drogerie, oděv, kultura školní poplatky atd. Jen odhad, když ty i přítelkyně vyděláte každý 20 tisíc, skromě by jste to dali.
No nějaké bydlení jsem našel 2+kk za 6 tisíc + služby 4 tisíce (elektřina, plyn, voda atd.) takže 10 tisíc celkem. Školu neplatím naštěstí a s drogerií problém nemám, to má přítelkyně spíše :D
Samozřejmě, že v 18 si hned udělám živnost, teď ty objednávky musím škrtit hodně
Hmm. Vy nepoužíváte toaletní papír ani mýdlo? Co úklidové prostředky? Do školy chodíte pěšky a veškeré pomůcky asi dostáváte zdarma. Tak to potom ano.
V 2kk nejen 4 ale dokonce i 6 clenne. Nekecam, jednu takovou mám na starosti.
drogerie, tak to se vejdete do 3000,- za rok v pohode (stačí kupovat tablety do myčky ve slevě, nepočítám nějaké drahé kondicionéry a šampóny pro modelku). Toaletní papír tak to jsem dycky koupil celé to obrovské balení když bylo v akci a jedna rulička vyšla na cca 4 Kč
Dnes na hodne věcech můžete ušetřit 30-50% v hypermarketu když umíte nakupovat. Kilo vepřového koupíte za 90, Tesco bohemia šunka vychází (včera i dnes) na 18,40 Kč (100g) s CC kupónem apod.
Když koupí kilo vepřového za 90 proč bude kupovat šunku za 180? Za hodinu a půl vaření šunky určitě stovku na energiích neprojede ![:) :)]()
Zts, 4 kačky za roli toaleťáku se dá koupit kde? Asi jste dlouho nebyl v obchodě. Myslím, že i ten nejbyčenější stojí více. Takový jsem nikdy ani nekupovala.
Totak ale z toho kila mu zbyte polovina![:) :)]()