Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cena Senátu za věrnost pro manželské páry

Od: juraja® odpovědí: 7 změna:

No nevím, snad tohle patří do vtipů

No, pro náš senát není nic důležitějšího.*alene*

seznamzpravy.cz/...

zámek
kapkanadeje uzavřel tuto otázku

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

8x

Dobrý den, no, já bych ty páry už více netrestal - dost na tom, že mají doma babku nebo dědka .

hodnocení

3x

A není to náhorou diskriminační - ty páry? To přece vylučuje manželství našich kulturních obohacovatelů, kteří věrně a dlouhodobě žijí ve svazku s mnoha manželkami a vychovávají zástupy Božích bojovníků!

hodnocení

2x
Naprosty nesmysl, spousta paru zije leta jen ve formálním svazku z ruznych duvodu, deti, majetek, znam i jednoho, ktery se kryje pred rodici, ze homosexual

hodnocení

2x

Potěšilo mě to, moc. Protože 50 let společného života oslavíme s manželem už za 3 roky. Brali jsme se 4.10.1975. Hlavně, abychom oba ty zbývající 3 roky ještě spolu ve zdraví a dobré pohodě vydrželi.*zdravi*

Nikdy jsem žádný řád či ocenění nedostala, ale skutečně mě ani nenapadlo, že bych mohla být oceněna paní senátorkou za manželskou věrnost. Však to taky dalo práce, vydržet! S tím mým dědou! *smich*

Připadá mi, že senát nemá na práci nic lepšího, když vymýšlí podobné akce. Ale na druhou starnu, je pěkné, že berou v potaz to dnes již dávno nemoderní a zatracované manželství. Kdy každý raději žije s druhem, přítelem, kamarádem, sousedem, prostě s nějakým cizím chlapem, který přeběhl přes cestu...

Jsem zvědavá, jaké ocenění pro nás paní senátorka chystá. Zda to bude jen nějaký řád připnutý na hruď - ZA VĚRNOST, nebo zda bude součástí ocenění i finanční odměna. To by bylo rozhodně lepší. Jaga.

Ale i bez ocenění musím uznat, že těch zatím necelých 50 let rozhodně stálo za to. I díky dědovi. Je to tak! *palec*

tarak
hodnocení

1x
Souhlasím, jestli s ní vydržím 50 let, tak chci minimálně medaili

hodnocení

0x

Jj, správná rubrika. To už tu bylo, ne? Hlídaly to národní a uliční výbory, bývaly oslavy na radnicích, mslm...

Bylo - zrušeno v rámci GDPR, aneb musí se požádat. To samé jubilanti - např. Zveřejňování jubi/...

" Novela zákona o evidenci obyvatel, zkomplikovala obci nejen obřady vítání občánků, a také zveřejňování jubilantů v obecním zpravodaji Kostka. Obci již není umožněno získávat informace o jubilantech a narozených dětech z oficiálních databází, a tak budeme moci poblahopřát pouze těm občanům, kteří nám sami o svém významném výročí dají vědět. To samé platí i o vítání občánků."

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]