Nejste přihlášen/a.
Zdravím,vůbec nevím,co koupit 17 letému vnukovi asi tak za 2000kc k Ježíšku,co kupujete,vy?
Jako nepraktický děda, dávám do obálky peníze, protože si sám pamatuji, jak mi dával "Ježíšek" od dědy nepraktické dárky pro 17 letého vnuka...
Tak dárek od vás prodá pod cenou a bude mít stejně na cigára a fet...
Jo,jenže tenkrát se nehulilo a nefetovalo,ted toho svinstva je všude plno,proto mu nechci dávat prachy a nevěřím tomu,že je jinej,předpoklady k tomu má,televize je toho plná ,kouřít se ve filmech nesmí ale rypáky od koksu maj stále bílý.
Jo, tenkrát se nehulilo, jen doma, v autech, na úřadech, v nemocnicích, restauracích a hospodách, kinech a divadlech, ve vlacích, na čundrech, za barákem, před barákem...podívejme se na detektivky s Hrušínským.
Taky se nechlastalo, jen jen doma, na stavbách, na úřadech, v nemocnicích, restauracích a hospodách,ve vlacích, na čundrech, za barákem, před barákem...podívejme se na filmy s majorem Zemanem.
Taky si myslím, že je lepší dát peníze, ale ne v nějaké popsané ušmudlané obálce, s čímž jsem se také setkala, ale vymyslet něco úsměvného. Já jsem např. jednou koupila pěkný hrnek a do toho vložila ruličky stokorun zavázané mašličkou. Dárek vypadal jako hrnek a pak to bylo zajímavé. Nebo jednou jsem ušila takové malé obaly, které vypadaly jako salám, do každého dala 500, utáhla to nahoře i dole, ty "salámy" dala do malé tašky a bylo to. Kdysi jsem udělala postýlku z papíru - může být i nějaká krabička, do toho ušila miniaturní peřiny a stočila 2000 tak, aby Destinnová měl obličej nahoru a dárek byl - Ema spinká.
mám 17letého syna a pod stromeček jsem mu za ty dva tisíce nakoupila součástky na Arduino - ale tedy jednak jsem po něm chtěla, aby mi do mailu poslal přesné odkazy, co si to vlastně přeje a jednak ještě před odesláním objednáky jsem ho přinutila přijít k počítači a objednávku překontrolovat jinak nebýt toho, tak jsem asi macecha, ale dostal by peníze v obálce a k tomu nějaké symbolické dárky (jako třeba vánoční štěstíčko ze ZOO, pokud ho i letos budou prodávat, krabici Granka, čabajku a tak).
takže za mne - pokud si sám neřekne, tak v tomto věku bych rozhodně dala peníze, ať si sám vybere. asi to není taková romantika, ale zato člověk ví, že nevyhodí velké prachy za něco, co pak kluk hodí doma do kouta a víc ho to nebude zajímat.
Podle jeho zájmů. třeba lístky na nějaké významné hokejové derby, nebo na koncert jeho kapely, vyhlídkový let, spacák, rukavice na běžky a tenisovou raketu, kvalitní batoh, sadu na stolní tenis, ukulele, kopačák, velký atlas...Teď bude potřebovat peníze na oblek do tanečních nebo maturitu nebo na autoškolu. Tady bych bankovky zakomponovala do hračky- autíčka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.