Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Měl by být tiktok zakázaný?

Od: xd odpovědí: 8 změna:

Zdravím,

mám tu téma na diskuzi, na které dozajista budou rozličné názory.

Měl by ses zakázat tiktok?

Já jsem pro. Videa, která z velké části nedávají smysl, zabírají obrovské množství času - je to asi nejzbytečnější ztráta času. A to ani nemluvím o psychickém rozměru.

Díky za pokud možno spořádanou diskuzi

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Proč?

Pokud někoho tiktok nebaví,nudí, rozčiluje, tak tam snad neleze, No a pokud chce někdo nějak zabít čas, může sledovat od rána do večera. "Do poslední živé mozkové buňky"

hodnocení

2x

A jaký je smysl zákazu? Myslíte si, že když zakážete nějakou sociální sít, tak se všichni mladí zvednou od telefonů, vyrazí do knihovny a vypůjčí všechny klasiky, které knihovna nabízí? Ne, prostě si najdou jinou, hloupou zábavu.

Mi je 21 a tiktok nemám, ani nechci. Přijde mi to jako ztráta času. Když to ale někoho baví, tak proč bych se měl do toho montovat?

hodnocení

0x
To by se mohly zakázat všechny sociální sítě. Ksichtoknihou počínaje a nevím čím konče.
Osobně se všem sítím vyhýbám a absolutně mi nechybí.
Ale když chce někdo zabíjet čas sledováním různých nesmyslů, jeho věc.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, já bych těm mladejm ty internety zakázal všecky. Na co potřebujou nějakej tiktok? Za nás byl jen cucavý tictac a co to udělalo v hubě radosti . Zdravím!

ferdamravenec
hodnocení

0x

Proč tam tedy chodíte? Co vás tam drží? Já jsem tam v životě nebyl, proto se ptám.

dada*

nic nezakazovat, to by se muselo zakázat vše, tolik je škodlivých věcí, každý odpovídá sám za sebe a kdo ne má smůlu, nebo má být poučen druhým a kdo je hloupý tak se tam uškrtí, bohužel,d

ooo
hodnocení

0x

Zdravím paní Pohlová, jaxe máte :)

Já bych všechny ty internety a počítače zakázala: MEME cs.wikipedia.org/...

Měl by být tiktok zakázaný?
ferdamravenec

Hezké, ale tahle obrazovka v této době neexistovala. Poslední Windows byl verze 3.11 pokud si správně pamatuji. A ona to nemohla poslat z PC, že když tak milovala moderní technologie? Možná by někdo zvládl vyšperlit tento MEM screenshotem z retropočítače?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]