Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Iveta Fialová

Od: tronali* odpovědí: 7 změna:
Nevíte,co se stalo s Ivetou Fialovou, redaktorkou Černých ovcí? Už jsem ji v Ovcích neviděla.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

omg
hodnocení

0x

Po 22 letech odesla do duchodu :) Ovce delala od 2003. Kazdy chce stihnout do 31.12.2022 (i predcasny) duchod aby co nejvic pumpnul statni rozpocet.

Odpoved mas i v reportazi z 6.10.2022 ceskatelevize.cz/...

...aby co nejvic pumpnul statni rozpocet. měla co největší důchod..

Hmmm trochu pokkřivěný názor vlemi mladého člověka! Stát pumpuje od každé osoby v produktivní věku , která pracuje . pak to v mrňavé výši jen vrací!

omg

Jenže Pointa je stihnout to do konce tohoto roku. Ale pokud paní jde do řádného, tak se omlouvám :) moje poznamka se tykala duchodovych spekulantu naseduchody.cz/...

Samozřejmě spousta policistů taky odejde kvůli výsluzu v přesně načasovaný okamžik, aby vycynkali MAXIMUM.

Jen doplňují, že spekulace není nic špatného. Samozřejmě slovo pumpnout, no tak to asi taky není nic špatného :) za mě, maximalizujte si co nejvíce, o to dříve to spadne.

To bys ty jako zásadový nedojič státu nikdy neudělal co? Statečně bys počkal na přesný termín odchodu do důchodu a pak se před ostatními "vyčůranými" před-důchodci chlubil nižším duchodem.. Respektive svými pevnými zásadami.
Ehm.. Tak to vykládej holubům.
09.11.22 17:04

Totak-*palec*.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]