Jmenuji se Dominik a je mi 22 let. Postupně od puberty jsem si začal uvědomovat, že se mi líbí kluci, že se do nich zamilovávám, což se mi u holek nikdy nedělo. Řekl bych, že jsem s tím neměl vůbec problém. Naopak, měl jsem takový pocit, že by mi vůbec nevadilo, kdyby se to všichni moji známí dozvěděli, vlastně jsem chtěl, aby to všichni věděli. Během gymplu jsem měl i období, kdy jsem si holil chlupy i na nohou, měl jsem je úplně holé, jako holka, čehož si i dost lidí všimlo, dokonce jsem používal i trochu řasenku a pudr na obličej, dělal si večer masky na obličej atd. Nyní, tři roky po gymplu, mě tohle úplně přešlo a absolutně nechápu své dřívější chování, úplně se za to stydím. Už si nohy samozřejmě neholím, nepoužívám žádný make-up a podobně, chci nyní vypadat co nejmužněji. Cca před více jak rokem mi jeden starší známý kluk začal psát zprávy, dopisovali jsme si asi dva měsíce a pak se sešli v Praze a šli na procházku. Koupil víno a v podstatě mě opil vínem. Když jsme večer na Letné seděli na lavičce, začal mě osahávat na nohou, líbal mě, celého osahával, on seděl na lavičce a já na jeho nohou a objímal ho a dlouze, snad přes hodinu, jsme se tam líbali - bylo to na podzim, byla tma. Nevím, co se stalo, ale od této události jsem si postupně začal uvědomovat, že tohle už nikdy nechci zažít, že se mi to úplně hnusí, když jsem přišel z té "procházky" domů a v koupelně jsem se na sebe před zrcadlem díval, tak jsem se cítil neskutečne poníženě, úplně hrozně, mimo, jako slaboch, jako holka a ne jako kluk. Říkal jsem si o sobě, že jsem jak nějaká děvka. Dodneška je mi to velmi nepříjemné na to vzpomínat. Dnes si neumím představit, že bych s klukem něco měl, ale bohužel cítím, že se pořád po mužích koukám a přitahují mě. Zároveň ale v poslední době jsem se zakoukal do dvou holek. Vzrušuje mě ta představa, že já jsem ten kluk/muž, ten jakoby "dominantní" a chtěl bych mít něco s holkou. Určitě ale vím, že ani náhodou bych nikdy nechtěl být v roli dominantního gaye, to mě už vůbec neláká. Co byste řekli, jsem gay nebo ne?
Já myslím, že jsi gay. Proč? Protože orientace je dána, narodíme se s ní a přitahují té kluci, primárně. Kdybys byl hetero, kluci by ti nic neříkali. Pokud tam nějaká holka, znamená, že se chceš vnitřně vyrovnat většině. Snažíš se, ale stále se vracíš k mužům ti té přitahují -tak to bude po zbytek života, vnitřně tě budou přitahovat jen muži, i když by ses rád zařadil do fronty na holky, nejde to , jsou hezké:, ale sexuálně té prostě nepřitahují. Když se s tím smíříš ,časem najdeš partnera a budeš šťastný. Pokud se s tím nesmíříš a budeš neustále bojovat sám se sebou, tak budeš trýznit sám sebe a budeš nešťastný...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.